ayaklarini yuksekte tut oyle yat,cok sivi alma cok wcye gitmemeye calisYatmaya devam ediyorum kahverengi kirmiziya dönüştü kırmızı kan geliyor wcye gittikçe bu durumu yaşayan gören bilen duyan lütfen sessiz kalmasın bebeğimi kaybetmek istemiyorum düşmemesi için ne tür önlemler alabilirim=(((
Canm için rahat edecekse başka bir doktora daha git ama kalp atışı hiç başlamamış yada başlayıp durmuştur bunu biz anlayamayız.inan düşecek bebeğe hiçbirşey yapamayız yada tutunan bebeği ne yapsak düşüremeyiz.umarım bebeğin hayattadır dualarım seninleBugün başka bir doktora gittim .adet tarihine göre8 haftalık kesede bebek gözükmüyor dedi vajinal ultrasyonla baktı bebeği gördü kalp atışı yok ölmüş dedi henüz başlamayan kalp atışı nasıl durup ölsün dedim gec döllenme olamazmı dedim hayır dedi hep olumsuz konuştu çok yoğun bir doktordu iğne istedim kalp aatışı yok iğne vuramam dedi şu mübarek günde allahım yüzümüzü güldür yarabbim geç kalp atışı olan yokmu arkadaşlar onu orada oluşturan rabbim kalp atışınıda vericek ben çok umutluyum olumlu örnekler verin nolurrr doktorlae direk kestirip atyor aldır diyeben bunu yapamam yatıcam 2 hafta düşse zaten düşer yavrum tutunuyor bana =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?