7. Haftada yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden var mı

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Arkadaşlar çok yoğun kanama yaşıyorum ilaçlar iğneler hiç biri fayda etmiyor

Progestan iğne falan verdimi doktor canı m o haftalarda kanama pek iyi değil kanaman kırmızımi kahve rengi lekelenme seklindemi

İğne hap serum hepsi yapıldı kese arkasında kanama var dedi hayır çok yoğun adet kanamasından fazla ayağa kalktığım anda aşırı kanama oluyor

Var. İnternetten okumuştum. 8. Haftada normal pedin yetmediği, hasta alt bezi kullanmak zorunda kaldığı, havlularla hastaneye giden bir kız vardı. 2 ay böyle de kanamış. Bebeği sağlıkla doğmuş. Yani ne olacağı bilinemez. Bu yüzden bol su için ve hep yatın.

Eğer sağlıklı bebekse doğar inşallah. Değilse ne yapılırsa yapılsın düşer. O yüzden hiç üzülmeden sakince yatın.

Var. İnternetten okumuştum. 8. Haftada normal pedin yetmediği, hasta alt bezi kullanmak zorunda kaldığı, havlularla hastaneye giden bir kız vardı. 2 ay böyle de kanamış. Bebeği sağlıkla doğmuş. Yani ne olacağı bilinemez. Bu yüzden bol su için ve hep yatın.

Eğer sağlıklı bebekse doğar inşallah. Değilse ne yapılırsa yapılsın düşer. O yüzden hiç üzülmeden sakince yatın.
Evet doktor da öyle dedi yapılacak herşeyi yaptık başka yapılacak birşey yok

Evet doktor da öyle dedi yapılacak herşeyi yaptık başka yapılacak birşey yok
Mrba canım nasıl oldun aynı şekilde bende 7+6 günlüğüm benim de kıp kırmızı kanamam oldu iğne vuruldum bekliyorum Sen nasıl oldun Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🤲🏻🤲🏻

Mrba canım nasıl oldun aynı şekilde bende 7+6 günlüğüm benim de kıp kırmızı kanamam oldu iğne vuruldum bekliyorum Sen nasıl oldun Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın 🤲🏻🤲🏻
Merhaba şuan daha iyiyim kanama alanı varmış düşük riski var dedi ama yapılacak bir şey yokmuş beklemekten başka

Amin inşallah eğer benek büyür ve bir sorun olmazsa yavaş yavaş kapanıyormuş
Benim kese etrafımda kanama alanım vardı kahverengi lekelenmem oluyodu dün bi pembemsi leke gelip heçti bugün 8 de çok geldi hemen doktora söyledim iğne vurulman lazım dedi hemen vuruldum bakalım bekliyorum

Bende senin gibi ilk haftalar kanama ile karşılaşmıştım. Tup bebek doktorumla iletisime gecmistim, hemen hastneye kosmustum. Düşük yaptigimi dusunmustum. Doktor; yapay birsey tup bebek, sonucta vucut onu yabanci bir madde olarak algilayip vucuttan atmak icin embriyoyu kanama gerceklesiyor demisti. Kimisinin bunyesi kabul ediyor, kimisi atmak icin ugrasiyor demisti. Bem sanssiz olanlardandim. Ne korkmustum ama.Progestan igne kullandim. Kanama durdu. Dusuk yapmadim. Bebegimi kucagima aldim. Allah sana da nasip etsin.

Bende senin gibi ilk haftalar kanama ile karşılaşmıştım. Tup bebek doktorumla iletisime gecmistim, hemen hastneye kosmustum. Düşük yaptigimi dusunmustum. Doktor; yapay birsey tup bebek, sonucta vucut onu yabanci bir madde olarak algilayip vucuttan atmak icin embriyoyu kanama gerceklesiyor demisti. Kimisinin bunyesi kabul ediyor, kimisi atmak icin ugrasiyor demisti. Bem sanssiz olanlardandim. Ne korkmustum ama.Progestan igne kullandim. Kanama durdu. Dusuk yapmadim. Bebegimi kucagima aldim. Allah sana da nasip etsin.
Rabbim evladını sana bağışlasın canım. Yine bebeğimi kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum 😔

Back
X