7. Haftadan sonra bulantının gitmesi

leeshiyoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
56
21
88
merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim düne kadar çok midem bulanıyordu bu gün nidem bulanmamaya başladı aksine yemek yiyemezken bugun baya yemek yedim keseyide gördük kalp atışlarınıda duyduk sizce bi sorun yok değilmi kanamam felanda yok progestan kullanıyorum birdw

Belli bir zamandan sonra zaten gecer benim de 9 hafta bitti yorgunluk disinda birsey kalmadi sayilir.

Önceden kürtaj oldum kalbi durduğu için hiç bulantım şikayetim olmamıştı bunda kalp atısını duyduk bebeği gördük birden kesilince çok korktum salı randevum var inşallah birşey yoktur
Ne guzel şanslisin iste tadını çıkar ben 24.haftamda hala bulanti cekiyorum..

Belli bir zamandan sonra zaten gecer benim de 9 hafta bitti yorgunluk disinda birsey kalmadi sayilir.

Bnde gecen gun cok stres oldum normalde herggun istahsizimdir ve bulantim vardir bir gun istahim acildi bir sey mi oldu yoksa dedim ama diger gun yine ayni bulantilar basladi korkma yani ara ara gidip geliolar bn alistim su an

Bnde gecen gun cok stres oldum normalde herggun istahsizimdir ve bulantim vardir bir gun istahim acildi bir sey mi oldu yoksa dedim ama diger gun yine ayni bulantilar basladi korkma yani ara ara gidip geliolar bn alistim su an

Endiselenme icini ferah tut. Salı gunu o minicik kalbi tekrar gorup duyacaksin

Insallah birsey yoktur canim sen icini ferah tut annesi
İnşallah kızlar bizimki 1 buçuk yıl ardından oldu çok istiyorduk allah nasip etti 1 yıl önce kürtaj oldum 1 yıl tedavi oldum bi sonuc vermedi süt hormonum yüksek çıktı meğersem ondan mış şimdi çok mutluyuz kalp atışlarını duymak ayrı birsey inşallah birşey yoktur yavrucugumun allah herkese nasip etsin inşallah

CANIM O HAFTALARDA BENİM DE BİRDEN KESİLİYORDU BULANTI BAKIYORUM BİR İKİ GÜN GAYET NORMALİM HATTA BENDE SEN GİBİ KORKUYORDUM AMA HEMEN ERTESİ GÜN YİNE BAŞLIYORDU, YANİ BİR İKİ GÜN OLMUYOR DİYE HEMEN GEÇTİ DE SANMA KORKMADA :)

Aynı şeyleri hissedyrm bnde bugün 8 hafta oldu ama nedense birden bulantim kesildi kaç gündür çok düşük olan tansiyonum normle döndü bugün neden acaba bişey mi oldu ki diye korkyrym kontrle pazartesi gdcem

Merhaba kızlar sizin yine oluyormuş bende hiç bişey yok 6+5 im bulantım hiç olmadı sadece yorgunluk hissi vardı göğüslerim ağrıyordu ama hepsi geçti böyle oluncada insan korkuyor daha kalp atışlarınıda duymadım salı günü inşallah benim gibi fazla sıkıntı çekmeyen var mı?

Canım korkutmak istemiyorum inşallah olur benimki yine başladı bulantılarım. Kesilince önceki gebeliğim gibi sandım 9 haftaya kadar kalp atışı olmadı ama ne mide bulantısı vardı nede kasık ağrısı. İnşallah sağlıklıdır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…