7 haftalık düşük kanama ..

Firdevsfhm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
426
116
23
7 haftalık gebe iken kanama ile doktor kontrolüne gittim ve bebeğin kalp atışları çok çok yavaş atiyordu doktor ümitli konusmadi ve dediği gibi 2 gün sonra kanama daha da artıp kalbi durdu ve sonu malum kürtaj...
başına böyle aynı durum gelen oldu mu arkadaşlar hiç bu aralar çok duyuyorum düşük yapanları

Başınız saolsun. İnşallah tekrar nasip olucaktır. Amh değerinize baktırdınız mı hiç?

7 haftalık gebe iken kanama ile doktor kontrolüne gittim ve bebeğin kalp atışları çok çok yavaş atiyordu doktor ümitli konusmadi ve dediği gibi 2 gün sonra kanama daha da artıp kalbi durdu ve sonu malum kürtaj...
başına böyle aynı durum gelen oldu mu arkadaşlar hiç bu aralar çok duyuyorum düşük yapanları
Canım aynı durum benim de başıma geldi ben 8 haftalık kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim 2 gün önce kanamam başlamıştı ama az az geliyordu kontrol günü kırmızıya döndü ve çoğaldı ve maalesef bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu bir gün sonra kürtajla aldılar zaten

Canım aynı durum benim de başıma geldi ben 8 haftalık kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim 2 gün önce kanamam başlamıştı ama az az geliyordu kontrol günü kırmızıya döndü ve çoğaldı ve maalesef bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu bir gün sonra kürtajla aldılar zaten
aaa öyle mii
size de çok geçmiş olsun canım benim 😢
gerçekten aynıymış durumumuz
ben şuan hala sebeb arıyorum ister istemez aklıma geliyor maalesef:/

aaa öyle mii
size de çok geçmiş olsun canım benim 😢
gerçekten aynıymış durumumuz
ben şuan hala sebeb arıyorum ister istemez aklıma geliyor maalesef:/
Sana çok geçmiş olsun canım benim yani şöyle söyleyeyim ben de bunu çok kafaya takmıştım hatta doktora da sormuştum olabiliyor bazen kromozomal sorunlardan dolayı bebek tutunamıyor aslında bu iyi bir şey dedi doktorum bana çünkü bebek ileride vücudunun bir yerinde bir sakatlık bir sorun olduğu zaman büyük olduğu için kesinlikle aldırmayacaktım demişti bana ve ona da yazık olacaktı sana da tabii ki de kimse istemez bebeğini kaybetsin ama yine buna da şükür demişti evet aynıydı durumumuz ve benim de hiçbir sorunum yoktu kanama başlamadan önce tabii kese gayet iyiydi bebek iyiydi bir problem yoktu ama belli olmuyormuş yani tabii o zamanlarda anlamıyorlar kromozomlar bozuklukları öyle yani toparlandım şu anda canım sen ne zaman oldu senin yani bebeğini ne zaman kaybettin ben bayramdan bir hafta önce kaybettim bebeğimi

Anladım canım benim çok teşekkür ederim bu güzel aciklaman için🌷
ben tam 1 Mayıs'ta kürtaj oldum canım en son adetim 6 Mart'tı
Banada aynı şeyleri dedi aslında doktorum çoğunlukla kromozomal dedi
patalojide de de bir şey çıkmadı benim normal düşük dendi

Bilginiz var mı kızlar ne diyorsunuz bu konuda ??
1750099839458.webp

Back
X