7 haftalık düşük

akakak

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2023
79
16
8
27
Merhabalar 7 haftalık düşük yaptım Ağustosun 9 zunda eve geldim pataloji için hiç bir şey denilmedi ne yapmam gerekiyor pataloji için benim gibi bu durumu yaşıyan var mı acaba

Merhabalar 7 haftalık düşük yaptım Ağustosun 9 zunda eve geldim pataloji için hiç bir şey denilmedi ne yapmam gerekiyor pataloji için benim gibi bu durumu yaşıyan var mı acaba
gecmis olsun, kurtaj materyali patolojiye gidiyor zaten ama ordanda elle tutulur birsey cikmiyor. ilk dusukse cok uzerinde durmazlar iki ve uzeri dusuklerde pihtilasma varmi diye arastiriliyor. bunuda genetik bolumu yapiyor

Bişey yapmam gerekir mi acaba bi yere gitmek felan yoksa kendi çıkar mı patoloji sonucu

Bebek saglıklı değildir o yüzden düşmüştür yada kalbi durmuştur,ilk gebeliğiniz miydi ilk gebelikte oluyormuş sonrasında saglıklı olur inşallah benim dr öğle demişti 🤗

Arkadaşım bu resimdeki düşük mü 😢

Eklentiler

• IMG_20230831_091629.webp
    IMG_20230831_091629.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 8.137
resimdekini bilmemde dusuk yaparken oyle muthis bir sanci oluyoki elin ayagin kesiliyor bunu biliyorum

Back
X