Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar 7 haftalık düşük yaptım Ağustosun 9 zunda eve geldim pataloji için hiç bir şey denilmedi ne yapmam gerekiyor pataloji için benim gibi bu durumu yaşıyan var mı acaba
Merhabalar 7 haftalık düşük yaptım Ağustosun 9 zunda eve geldim pataloji için hiç bir şey denilmedi ne yapmam gerekiyor pataloji için benim gibi bu durumu yaşıyan var mı acaba
gecmis olsun, kurtaj materyali patolojiye gidiyor zaten ama ordanda elle tutulur birsey cikmiyor. ilk dusukse cok uzerinde durmazlar iki ve uzeri dusuklerde pihtilasma varmi diye arastiriliyor. bunuda genetik bolumu yapiyor
Bebek saglıklı değildir o yüzden düşmüştür yada kalbi durmuştur,ilk gebeliğiniz miydi ilk gebelikte oluyormuş sonrasında saglıklı olur inşallah benim dr öğle demişti
Bebek saglıklı değildir o yüzden düşmüştür yada kalbi durmuştur,ilk gebeliğiniz miydi ilk gebelikte oluyormuş sonrasında saglıklı olur inşallah benim dr öğle demişti