Merhaba kızlar bir derdim var :/ bana yardımcı olmanızı umuyorum. Şu an 6+ 5 günlük hamileyim dün kahverengi kanamam oldu sadece peçeteyle sildiğimde görünüyor o da çok fazla değil leke şeklinde ceviz genişliğinde . Herhangi bir ağrım yok hiç yerleşme kanamam olmadı fakat şu an hamile olmasaydım 1 hafta sonra regl olmam gerekiyordu.. bu kanama nedir sizce virüsten dolayı kontrole gitmek istemiyorum zaten kanamadan bir gün önce gitmiştim hasteneye kalp atışını dinlemiştik bir sorun yoktu . Ne olabilir bu kanama, önemli bir şey midir , olağan mıdır ? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
çok sıkıntılı stresli günler yaşıyorsanız o yüzden olabiliyormuş ben öyle okumuştum bir yerde ama yine de güzelce önlem alıp bi hastaneye gidin bence, sonra pişman olmayın
çok sıkıntılı stresli günler yaşıyorsanız o yüzden olabiliyormuş ben öyle okumuştum bir yerde ama yine de güzelce önlem alıp bi hastaneye gidin bence, sonra pişman olmayın
bir yerde biriken kanı atıyor vücut gibi bir yazı okumuştum . Gitmek istemiyorum bizim buralarda maalesef vaka çok var yeni gittim üst üste tedirgin oldum baya diye gitmek istemiyorum hastaneye . Ne bi ağrım ne de başka artan bir kanamam var . Of hepimize Allah yardım etsin bu stresli günlerde
bir yerde biriken kanı atıyor vücut gibi bir yazı okumuştum . Gitmek istemiyorum bizim buralarda maalesef vaka çok var yeni gittim üst üste tedirgin oldum baya diye gitmek istemiyorum hastaneye . Ne bi ağrım ne de başka artan bir kanamam var . Of hepimize Allah yardım etsin bu stresli günlerde
amin inşallah.. bence ağrı yoksa sorun yoktur, eğer bir daha olursa o zaman ne yapacağınıza karar verirsiniz ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama inşallah öyledir sıkıntıya girmeyin bebişiniz için
amin inşallah.. bence ağrı yoksa sorun yoktur, eğer bir daha olursa o zaman ne yapacağınıza karar verirsiniz ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama inşallah öyledir sıkıntıya girmeyin bebişiniz için
Kalp atışını alttan muayene ile duyduysaniz kanama ondan dolayı olmuş olabilir. Aynı durum ben de gebeliğin ilk başlarında muayeneden sonraki gün olmuştu. Bir sorun olmadı ama ben de korkmuştum.