Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 7 haftalık hamileyim aşırı Regl agrısı yaşıyorum belim ağarıyor kasıklarım agrıyor midem hep bulanıyor zaten sizinde öyle oluyor mu yada olanınız var mı ? Normal mi bu durum
Kızlar 7 haftalık hamileyim aşırı Regl agrısı yaşıyorum belim ağarıyor kasıklarım agrıyor midem hep bulanıyor zaten sizinde öyle oluyor mu yada olanınız var mı ? Normal mi bu durum
Kendim Değilim ama görümcen hamile İnan ki 5.haftadan sonra mahvolduk resmen kasık ağrısı bel ağrısı başladı şuan 15. Haftasında hala mide bulantısı bel ağrısı devam ediyor doktora gitti bulantı için ilaç verdi
4.ayima kadar her adet zamanimda ayni ağrıyı yaşadım. Hatta 2.ayimda tam adet gunumde kanamam oldu. Vücut çok ilginc ayni hisleri ağrıları vakti geldiği gibi yasatmaya devam ediyor