7 haftalık gebelik regl ağrısı

ggggggg5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
173
50
98
26
Kızlar 7 haftalık hamileyim aşırı Regl agrısı yaşıyorum belim ağarıyor kasıklarım agrıyor midem hep bulanıyor zaten sizinde öyle oluyor mu yada olanınız var mı ? Normal mi bu durum

Kızlar 7 haftalık hamileyim aşırı Regl agrısı yaşıyorum belim ağarıyor kasıklarım agrıyor midem hep bulanıyor zaten sizinde öyle oluyor mu yada olanınız var mı ? Normal mi bu durum
Kendim Değilim ama görümcen hamile İnan ki 5.haftadan sonra mahvolduk resmen kasık ağrısı bel ağrısı başladı şuan 15. Haftasında hala mide bulantısı bel ağrısı devam ediyor doktora gitti bulantı için ilaç verdi

Doktora gidin bulanti ilaci verir regl agrisi gibi agrilar oluyor ama cok siddetlenirse siz bir doktra gidin ne olur ne olmaz

Canım sen nasıl oldun ben de 6 haftalık hamileyim kasıklarım karnım belim acayip derece ağrıyor ya doktora felan gittin mi

Bu haftalarda regl olacakmış gibi ağrılar çok normal. Birkaç hafta sonra kalmayacaktır endişelenmeyin

4.ayima kadar her adet zamanimda ayni ağrıyı yaşadım. Hatta 2.ayimda tam adet gunumde kanamam oldu. Vücut çok ilginc ayni hisleri ağrıları vakti geldiği gibi yasatmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…