7 haftalık gebelik ve kanama

sara9292

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
93
19
38
32
Merhaba herkese
İkinci çocuğuma hamileyim ve 7. Haftamdayım. Bugün kasıklarım ve karnım çok ağarıyordu, tuvalete gittiğim de önce kahve rengi akıntı geldi sonrasında akıntıyla birlikte kan gelmeye başladı. Bu kanama öyle şiddetli değil ama sonuçta kan gelmesi beni çok üzdü. Endişeleniyorum. Neden olabilir 🤔 bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Merhaba herkese
İkinci çocuğuma hamileyim ve 7. Haftamdayım. Bugün kasıklarım ve karnım çok ağarıyordu, tuvalete gittiğim de önce kahve rengi akıntı geldi sonrasında akıntıyla birlikte kan gelmeye başladı. Bu kanama öyle şiddetli değil ama sonuçta kan gelmesi beni çok üzdü. Endişeleniyorum. Neden olabilir 🤔 bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Kahverengi, pembe ise önemsenmiyor ama kırmızıya dönüşünce doktora gitmek gerekiyor. Bir görünün derim. Kanama alanınız olabilir

Merhaba herkese
Merhaba nasılsınız bende bugün 7+2 yim biraz kanama oldu . Sizin geçti mi kanamanız

Back
X