Ama tek tarafli oluyor bu sol tarafta grnellikte bazende böyle şiskinlik olur ya karniniz agirir öyle oluyor inanin soğuk ter döktümDurduk yere de iğne batması gibi ağrılar olur o da normal rahim büyüyor ve bu esnada ağrı oluyor ileri haftalarda da yaşayabilirsiniz
Ama benimki tek tarafli ondan bi korktum sol taraf sürekliBenimde olmuştu canim aniden kalkinca iki taraflı batma şeklinde hatat
Korkma canm dinlen gececektir kanama vs olmadikca korkmaAma benimki tek tarafli ondan bi korktum sol taraf sürekli
Yok yok çok şükür rabbime dua edin siz yinede banaKorkma canm dinlen gececektir kanama vs olmadikca korkma
Rabbim sana bağışlasın inşallah bebeğini seni çok iyi anlıyorum dinlen kafana takmamaya çalış Allah'ın izni ile hicbisey olmaxYok yok çok şükür rabbime dua edin siz yinede bana
Gayet normal ani hareket yapmamaya çalışınLütfen bişey yazın basina gelen kimse yokmu suan ağrim hiç yok ama o an çok kötü hissettim bir kaç saniyeligine normalmi
Teşekkür ederim ama çok anide degil yani ağir hareket etmem gerekiyor o zamanGayet normal ani hareket yapmamaya çalışın
Hangi tarafta oldu sizin sağmı solmuBende de tek taraflı olurdu sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?