sırf bu yuzden dr um benı de 7. haftamdakap atısı için çagırmıştı fakat bazen gecduyuldugunubıldıgım için kesın kafama takarım bı problem olmasa da dusuncesı ıle9. haftamda gitmiştim kalp atışımızı duymuştum şükürler olsun...
Ya bilmiyorum çok ümitsiz konuştu ikiz gebelikti yani ilk hafta iki kese gordu sonra ki hafta kalp atışı için çağırdı kesenin biri kuculmus diğeri de gelişim daha çok bekliyodum dedi kalp atışı göremedi canım kocacim da video ya çekecekmis yarim kesmis evde gördüm daha çok ağladım nasıl geçecek bayram bilmem dua edin
Hersey Allahtan cnm veren de alan da bayramda bayram et bebeklrrin seninle oldugu surece de uzulup stres yapma onlar etkilenio Allah vermek istets3 onu hicbisey engel olamaz icini ferah tut sen de kendine bol bol dua et Allahin izniyle. Birsey olmayacak
merhaba, bi gelişme var mı ? merak etme herşey olabilir, belki geç döllenme olmuştur yani aslında 7 haftalık değildir, yüksek ihtimal de ultrason cihazı yla alakalıdır, zaten kalp atışları 7. haftalarda başlıyor, bende 7 den sonra duymuştum. İçini ferah tut.
dusuk olali 56 gun oldu kurtajsiz dusuk ancak 10-15?gun ara ile 4. kez kanamam oluyor bu normalmi kan verim hormonlar normal cikmisti dr yeniden bebek olabilir dedi ancak 10 gun sonra tekrar kanama basladi anlam veremiorum