7.haftalık gebelikte kalp atışı neden olmaz

HHAZAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
260
196
63
Arkadaşlar 7 haftalik hamis im ama doktor kalp atışı göremedi 1 hafta sonra bakcak dedi böyle olan daha sonra duyan varmı ben çok kötüyüm. .

sırf bu yuzden dr um benı de 7. haftamdakap atısı için çagırmıştı fakat bazen gecduyuldugunubıldıgım için kesın kafama takarım bı problem olmasa da dusuncesı ıle9. haftamda gitmiştim kalp atışımızı duymuştum şükürler olsun...

ultrason cıhazındandır belkı bı hafta daha bekle uzulmeden once

Ya bilmiyorum çok ümitsiz konuştu ikiz gebelikti yani ilk hafta iki kese gordu sonra ki hafta kalp atışı için çağırdı kesenin biri kuculmus diğeri de gelişim daha çok bekliyodum dedi kalp atışı göremedi canım kocacim da video ya çekecekmis yarim kesmis evde gördüm daha çok ağladım nasıl geçecek bayram bilmem dua edin

Hersey Allahtan cnm veren de alan da bayramda bayram et bebeklrrin seninle oldugu surece de uzulup stres yapma onlar etkilenio Allah vermek istets3 onu hicbisey engel olamaz icini ferah tut sen de kendine bol bol dua et Allahin izniyle. Birsey olmayacak

Ins duyarim ben biyandan kotusune de alistiriuorum kendimi bakalım
bosver kendını alıştırma hiç ben ıkı tane kaybettım buyuktuler hemde hıcbızaman alışamıosun sen hamılelıgının keyfını sur bence

Ins duyarim ben biyandan kotusune de alistiriuorum kendimi bakalım

merhaba, bi gelişme var mı ? merak etme herşey olabilir, belki geç döllenme olmuştur yani aslında 7 haftalık değildir, yüksek ihtimal de ultrason cihazı yla alakalıdır, zaten kalp atışları 7. haftalarda başlıyor, bende 7 den sonra duymuştum. İçini ferah tut.

inşallah duymuşsundur..

sevgiler..

Yok canım ya malesef bebegimi aldirdim 9 haftalikti ama 6 haftada kalmış

bende 8. haftada duydum kalp atışını 7. haftada duyulamamıştı benimde kokrum vardı çok şükür yersizmiş

bende 8 haftalikken dusurdum ama o hep 5 haftalikta kaldi gelismedi tutunamadi ve gitti Rabbim hayirlisini versin

Arkadaşlar 7 haftalik hamis im ama doktor kalp atışı göremedi 1 hafta sonra bakcak dedi böyle olan daha sonra duyan varmı ben çok kötüyüm. .
benımde ultrasyonda duyulmamiştı 7.haftada...doktor alttan kontrol yaplım dedı zorda olsaa duyduk ....

dusuk olali 56 gun oldu kurtajsiz dusuk ancak 10-15?gun ara ile 4. kez kanamam oluyor bu normalmi kan verim hormonlar normal cikmisti dr yeniden bebek olabilir dedi ancak 10 gun sonra tekrar kanama basladi anlam veremiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…