7 haftalık gebelikte kanama ve karın ağrısı

arhezrimednak

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2023
22
1
6
29
Kızlar 7 haftalık hamileyim üç gündür çok fazla olmasa da kahverengi kanamam var ve bazen şiddetli karın ağrım kramplarım var doktor düşük tehliken var dedi progesteron verdi dinlenme önerdi benim durumumda olup sonradan düzelip gebeliği devam eden veya düşük yapanlar deneyimlerinizi anlatabilir misiniz

Kızlar 7 haftalık hamileyim üç gündür çok fazla olmasa da kahverengi kanamam var ve bazen şiddetli karın ağrım kramplarım var doktor düşük tehliken var dedi progesteron verdi dinlenme önerdi benim durumumda olup sonradan düzelip gebeliği devam eden veya düşük yapanlar deneyimlerinizi anlatabilir misiniz
13. Haftadayım 15 gündür kanamam yok . Kahverengi leke ile başlayıp kıpkırmızı parçalı kanamalarımda oldu progeston iğneler ve dinlenme yaptım bende. Korkmayın inşallah allahın izni ile atlatırsınız bugünleri

Aslinda kanamalarla gebelige devam edende var. Ben 2 dusuk yaptim. Son düšügüm 7 haftalikken kanama basladi hemn progestron aldm 1 hafta sonra dusuk yaptim. Kanama ve karin agrisi düşük yapiyorsn demektir. Keseyi ve bebegi gordunuzmu

13. Haftadayım 15 gündür kanamam yok . Kahverengi leke ile başlayıp kıpkırmızı parçalı kanamalarımda oldu progeston iğneler ve dinlenme yaptım bende. Korkmayın inşallah allahın izni ile atlatırsınız bugünleri
İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkür ederim o
Aslinda kanamalarla gebelige devam edende var. Ben 2 dusuk yaptim. Son düšügüm 7 haftalikken kanama basladi hemn progestron aldm 1 hafta sonra dusuk yaptim. Kanama ve karin agrisi düşük yapiyorsn demektir. Keseyi ve bebegi gordunuzmu
Evet gördük kalp atışını da duyduk doktor bi problem yok demişti bir gün sonra kahverengi kanamam başladı şu an hala devam ediyor ara ara şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum kanamam kırmızı değil çok yoğun da değil ama bitmemesi beni endişelendiriyor tabi ki

Sen dinlenmene ve ilacini icmeye devam et. Takdir allahtan. Ne eylerse guzel eyler. Sadece şüküre vur. Yoksa insan çildirir.
Benim arkadasimda kucuk haftalrda kanama gecirdi. Sonra yine 12 haftalarda gecirdi. Saglikla oglu dogdu. Yani rabbim ol deyince oluyor. Insallah düşmez

Son adet tarihin ne zaman. Bende 7+3 hamilym. 6+4 de kalp atisini gordum. Siz ne zaman gordunuz

Son adet tarihin ne zaman. Bende 7+3 hamilym. 6+4 de kalp atisini gordum. Siz ne zaman gordunuz
Benim normalde 15 Haziran fakat doktor geç yumurtlama ve döllenme olduğunu söyledi ve 25 Haziran olarak not aldı geç döllenmenin gebelikte bi sıkıntı olmadığını söyledi sadece normalinden geç yumurtlamadan dolayı oluyormuş.kalp atışını 6+2 de duymuştuk doktor bi sıkıntı olmadığını söylemişti şimdi neden böyle oluyor bilmiyorum . Hayırlısını diliyorum hepimiz için

Benimde 22 haziran. Benimkide gec dollenme olmuş. 6+4 haftalikken. 5 haftalik dedi.

Düşük yaparkenki kanamanız nasıldı şiddetli karın ağrınız var mıydı kaç gün sürmüştü
Şoyle oldu. Ilk once kahve rengi ve az olarak baslayarak. Ilaç içsemde kanama kesildi sonra yine başliyordu. 1 hafta ilac ictim ultrasonda kese buyumemiş. Ilaci birak ztn dusuk olucak dedi. Ilaci biraktim. 2 gun sonra ogleden sonra siddetli karin agrimaya basladi ztn ben anladim daha oncede dusuk yaptigim icin. Ha bu gun dusucek dedim. Kanama ve agriyla akşamina baya bir pihtili bir sekilde dusuk yaptim evde. Boyu 2 cm Lik bir kese de dustu. Bildigniz içi su kese. Parcali bir sekilde o gun dusuk yaptim ve karin agrim o keseyle bilikte son buldu. Aslinda kolay dusuk gecirdim. Sorunsz çok şükür.

Şoyle oldu. Ilk once kahve rengi ve az olarak baslayarak. Ilaç içsemde kanama kesildi sonra yine başliyordu. 1 hafta ilac ictim ultrasonda kese buyumemiş. Ilaci birak ztn dusuk olucak dedi. Ilaci biraktim. 2 gun sonra ogleden sonra siddetli karin agrimaya basladi ztn ben anladim daha oncede dusuk yaptigim icin. Ha bu gun dusucek dedim. Kanama ve agriyla akşamina baya bir pihtili bir sekilde dusuk yaptim evde. Boyu 2 cm Lik bir kese de dustu. Bildigniz içi su kese. Parcali bir sekilde o gun dusuk yaptim ve karin agrim o keseyle bilikte son buldu. Aslinda kolay dusuk gecirdim. Sorunsz çok şükür.
Peki sebebi araştırıldı mı neden dolayı düşük yaptınız

Hayir arastirma yapilmadi. Ama bende sorun var. Sizde ne diyiliyor blmiyorum. Genç kizken çok sogukta calisiyordm. Çok usuyunce rahimde etkileniyor oda usuyor. Sizde Buna ne deniliyor.

Hayir arastirma yapilmadi. Ama bende sorun var. Sizde ne diyiliyor blmiyorum. Genç kizken çok sogukta calisiyordm. Çok usuyunce rahimde etkileniyor oda usuyor. Sizde Buna ne deniliyor.
Hiç bilmiyorum duymadım ama o sebebten değildir altta başka sebepler vardır diye düşünüyorum inşallah bunu sağlıcakla kucağınıza alırsınız

Ilk dusugum 19 yaş. 7 ay sonra kaldim. Tedaviyle.
Iknci 21 yaş. 1 ay sonra kaldim. Yani dusukten sonra 1 kere adet gordum ve son adetim o.

Kanama illa ki düşük belirtisi değildir bende 9.haftamda yaşadım Protestan kullandım şimdi 22.haftadayız. Bol bol dinlenin inşallah bişey olmaz

Back
X