B biraylak Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2022 115 13 28 28 27 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi biraylak #1 7 hafta oldu bugün dün geceden beri hafif lekelenmem var ara ara kan geliyor ama damla şeklinde napabilirim çok korkuyorum
7 hafta oldu bugün dün geceden beri hafif lekelenmem var ara ara kan geliyor ama damla şeklinde napabilirim çok korkuyorum
puhumm Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2017 768 340 103 35 27 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi biraylak #2 biraylak .!.: 7 hafta oldu bugün dün geceden beri hafif lekelenmem var ara ara kan geliyor ama damla şeklinde napabilirim çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Rengi kırmızı ise mutlaka doktorunuza görünün bol su tüketin ve ayaklarınızı uzatıp dinlenin geçmiş olsun
biraylak .!.: 7 hafta oldu bugün dün geceden beri hafif lekelenmem var ara ara kan geliyor ama damla şeklinde napabilirim çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... Rengi kırmızı ise mutlaka doktorunuza görünün bol su tüketin ve ayaklarınızı uzatıp dinlenin geçmiş olsun
M muhendishanim98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2023 1.384 2.628 63 27 6 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi biraylak #3 Merhaba son durumunuz nedir çok geçmiş olsun biraylak .!.: 7 hafta oldu bugün dün geceden beri hafif lekelenmem var ara ara kan geliyor ama damla şeklinde napabilirim çok korkuyorum Genişletmek için tıkla...
Merhaba son durumunuz nedir çok geçmiş olsun biraylak .!.: 7 hafta oldu bugün dün geceden beri hafif lekelenmem var ara ara kan geliyor ama damla şeklinde napabilirim çok korkuyorum Genişletmek için tıkla...