7 haftalık haftalık hamileyim sarı ve kahverengi lekelenme yasayan var mı?

Doktor grmdn normal dedi bu off ben şimdi ne ypcm

canınızı sıkmak istemem ama ciddi ciddi uyarıyorum sizi,
lütfen telefonda normal demesine aldırmayın ve gidip bir görünün..
ben telefonunu aradığımda ''yerleşiyordur, normal bu haftalarda'' dedi..
içim hiç rahat değil, gelmek istiyorum bi bakın orda olduğunu ve iyi olduğunu söyleyin bana dedim..
ve noldu biliyomusunuz;
normaldir diyen o kafasız kadın bana ''bi sıkıntı var, bide detaylı bakalım olurmu'' deyip kaybettiğimi söyledi..

bende 2 buçuk sene sonounda gebe kalmıştım. off yavrumu hatırlattın bana içim nasıl yanıyor anlatamam. inş bebeğin seni üzmez. bende yeniden anne olmak istiyorum. rabbim sen duyansın görensin. sen deva ol bizlere
Aminnn canım böyle lekelerle mi düştü bebegin allahım aratmadan versin inşallah..

bende 10 haftalıkken olmuştu ama sadece bir kez az bir miktarda kahverengi kan vardı düşük tehlikesi dedi progestan kullandım doktor sürekli yat kanaman devam ederse gel devam etmezse sorun yok demişti doktora git canım allah korusun bebeğini

canınızı sıkmak istemem ama ciddi ciddi uyarıyorum sizi,
lütfen telefonda normal demesine aldırmayın ve gidip bir görünün..
ben telefonunu aradığımda ''yerleşiyordur, normal bu haftalarda'' dedi..
içim hiç rahat değil, gelmek istiyorum bi bakın orda olduğunu ve iyi olduğunu söyleyin bana dedim..
ve noldu biliyomusunuz;
normaldir diyen o kafasız kadın bana ''bi sıkıntı var, bide detaylı bakalım olurmu'' deyip kaybettiğimi söyledi..
Off cok kötüymüş ahlaksız kadın brzdan doktora gdcm inşallah doktor bulunur inanın türkiyede keske olsaydım diyorum gurbet cok zor

bende 10 haftalıkken olmuştu ama sadece bir kez az bir miktarda kahverengi kan vardı düşük tehlikesi dedi progestan kullandım doktor sürekli yat kanaman devam ederse gel devam etmezse sorun yok demişti doktora git canım allah korusun bebeğini
İnşallah canım doktora gidecem brzdan cok korkmaya basladım.

hep yatsan da olacaksa oluyor biliyormusun arkadaşım ev hanımıydı hep yattı iki bebeğini de kaybetti ben hergün 4 saat yolculuk yaptım bir şey olmadı halam 40 yaşında doğurdu bir bacağı felçli cihaz kullanıyor o haliyle konfeksiyonda gece mesaisine bile kalırdı hiç bişey olmadı bebişe oyüzden kısmet herşey verende sensin alanda sensin allahım yavrumu bana bağışla sağlıkla diye hep dua et

Yorumlar sizi korkutmasın. Mutlaka doktora gidin ama bunu bir çok insanın yaşadığını ve sağlıkla hamileliğini tamamladığını bilin.
Bana da oldu 7. haftada. Geldi geçti. 9 ay boyunca kanayan hastam var dedi doktor. İstersen gel bakalım ama gelmesen de olur dedi. Bir arkadaşım 5 aylıkken adet gibi kanama yaşadı, açıklayamadılar sebebini ama sapasağlam normal doğum yaptı.
Sarı akıntı zaten hep olacak. Gittikçe artacak hatta. Hamilelikle ilgili kitapları siteleri inceleyin ki başınıza gelebilecek olası durumları önceden bilip endişelenmeyin.
Ben 23 haftalığım. Araştırdım ve biliyorum ki ani kasık ağrılarım, geçici sancılarım, burun kanamam olabilir. Onun için korkmuyorum.
Düşük daha farklı bir durum. Daha şiddetli kanama olur. Kahverengi lekeye yerleşme kanaması denir. Dinlenmek, ağır iş yapmamak yeterli olur genelde.
Ama siz yine de doktora gidin tabi. Buraya yazınca yorumlardan daha çok kafa karışıyor, üzüntü oluyor.

Yorumlar sizi korkutmasın. Mutlaka doktora gidin ama bunu bir çok insanın yaşadığını ve sağlıkla hamileliğini tamamladığını bilin.
Bana da oldu 7. haftada. Geldi geçti. 9 ay boyunca kanayan hastam var dedi doktor. İstersen gel bakalım ama gelmesen de olur dedi. Bir arkadaşım 5 aylıkken adet gibi kanama yaşadı, açıklayamadılar sebebini ama sapasağlam normal doğum yaptı.
Sarı akıntı zaten hep olacak. Gittikçe artacak hatta. Hamilelikle ilgili kitapları siteleri inceleyin ki başınıza gelebilecek olası durumları önceden bilip endişelenmeyin.
Ben 23 haftalığım. Araştırdım ve biliyorum ki ani kasık ağrılarım, geçici sancılarım, burun kanamam olabilir. Onun için korkmuyorum.
Düşük daha farklı bir durum. Daha şiddetli kanama olur. Kahverengi lekeye yerleşme kanaması denir. Dinlenmek, ağır iş yapmamak yeterli olur genelde.
Ama siz yine de doktora gidin tabi. Buraya yazınca yorumlardan daha çok kafa karışıyor, üzüntü oluyor.
Mrb canım o kadar güzel anlatmışsın ki ewet doktora gıttım bebegi gordüm nabzının attıgını yasadıgını doktor igne verdi o lekeler dursun die durdu cok şükür şimdilik allah kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim .

Aminnn canım böyle lekelerle mi düştü bebegin allahım aratmadan versin inşallah..
ben adet günümde başladı 5 gün leke geldi önce adet sandım ama çoğalmadı gebelik testinde öğrendim ara ara hep leke geldi. ama benim bebeğim gelişmedi bebek oluştu kalbi atmadı yada durdu biz hiç attığını göremedik. sonraki kontrolde bebek erimiş kaybolmuş yolk sac da bozulmuş. haftasından çok geriydi zaten ümit yoktu bizde

Back
X