7 haftalık hamilelikte 109 kalp atısı

Aspirini neden baslayamazmış illaki test gerekmiyor ki onlem amaclı baslayabilir aslında sizde o arada test verirsiniz saclamış sanki biraz sevmiyorum böyle doktorları kendileri cekiyo sanki bunca olumsuzluğu yapıcı birsey yok hep bekle bekle bekle bekleme lutfen bebek resmen direniyo seninle simdiye kadar kalbi dururdu cok fazla bekledin direniyo git bi doktora artik özelmi profmu neyse git biyere
Şahsen ben de çok aklıni karıştırmak istemedim uyenin ama benim de kafama yatmadı açıkçası. Düşük yaptım ama bende pıhtılaşma çıkmadı diyen yeni gebelere bile olsun biz önlem amaclı başlıyoruz diyip veriyor doktorlar bu asprini. Zaten üyenin kaybedecek bir şeyi de yoktu ki verseydi nolurdu yani? Umarım hakkınızda hayırlısı olur, sonuç ne olursa olsun bir an önce testlerinizi yaptırın. Iki düşükten önce biz test önermiyoruz diyen doktorları da sakın kaale almayın.

Şahsen ben de çok aklıni karıştırmak istemedim uyenin ama benim de kafama yatmadı açıkçası. Düşük yaptım ama bende pıhtılaşma çıkmadı diyen yeni gebelere bile olsun biz önlem amaclı başlıyoruz diyip veriyor doktorlar bu asprini. Zaten üyenin kaybedecek bir şeyi de yoktu ki verseydi nolurdu yani? Umarım hakkınızda hayırlısı olur, sonuç ne olursa olsun bir an önce testlerinizi yaptırın. Iki düşükten önce biz test önermiyoruz diyen doktorları da sakın kaale almayın.
Kesinlikle öyle cok katıliyorum yazdiklarınıza ben 3 dusuk bekledim yonlendiren olmadı beni boyle keske olsaydı sonrasina ustune yine kac dusuk yasadım doktorlar hep en alttan basliyor birseyi cozmek icin 9 kayip yasadim ben doktorların yonlendirememsi yuzunden resmen şu an kendi tedavimi kendim uyguluyorumcok gerekmedikce doktorada gitmiyorum

Kesinlikle öyle cok katıliyorum yazdiklarınıza ben 3 dusuk bekledim yonlendiren olmadı beni boyle keske olsaydı sonrasina ustune yine kac dusuk yasadım doktorlar hep en alttan basliyor birseyi cozmek icin 9 kayip yasadim ben doktorların yonlendirememsi yuzunden resmen şu an kendi tedavimi kendim uyguluyorumcok gerekmedikce doktorada gitmiyorum
Çok geçmiş olsun size, ben de iki kayıp yaşadım malesef beni de yönlendiren olmadı. Kendi internetten araştırdığım kadarıyla gidip testimi yaptırdım ve pıhtılaşma olduğunu ögrendim.

Gittiniz mi doktora, herşey yolundadır umarım 🙏🏼
Hayir canim kalp ritmi hala vardı ama gelisimi yok ve vajinal olarak da duyulmuyordu kalbi sadece gozle gorulur sekilde vardi simdi kurtaj icin randevu verildi. Zaten olmayacagini biliyordum da insan bir umut iste

Back
X