7 haftalık hamileyim, 2 gündür kanlı akıntım var

zelicka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
554
0
0
İstanbul
Selam Bayanlar,

7 haftalık hamileyim ve 2 gündür kanlı akıntım geliyor, doktorumu aradım yarında olursa gel dedi, mide bulantısı var mı dedi, evet dedim, herşey yolundadır ama yine de yarın da akıntın gelirse, görmem gerekir dedi, var mı aynı durumu yaşayan ???

Yaşamadım..Ama çok çok geçmiş olsun inş. olumsuz hiç birşey olmaz gönlünü ferah tut.. keşke bugün gitseydin için rahat ederdi..

geçmiş olsun canım benimde 5 haftalıktı aynen akıntım oldu ve sonrasında bebişimi kaybettim öyle çok akıntımda yoktu ama sen 7 haftaya girmişsin kalp atışını duymuşsundur heralde korkma inşlh bişey olmaz bebişine doktora git ama mutlaka bence yarında devam etmese bile çünkü benimde bir gün hiç gelmedi ertesi gün geldi bide doktora gidincede senin doktorun eminim yapmaz ama vajinal ultrasonla falan bakmaya kalkarsa baktırma derim ben bu yazdıklarımdan dolayıda korkma seninki büyük benimki daha kese bile zor görünmüştü alttan muayene falan yapıncada tutunamadı bebişim,Rabbim meleğini sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşlh(Amin)

Yaşamadım..Ama çok çok geçmiş olsun inş. olumsuz hiç birşey olmaz gönlünü ferah tut.. keşke bugün gitseydin için rahat ederdi..

taçsız prenses teşekkürler....

Doktorum Mehtap Hanım, yarını bekleyelim, tekrar gelirse görmem gerekir dedi, gel deseydi gidecektim... inşallah bir daha gelmez

canım öncelikle sana da çok geçmiş olsun...

hiç gelmedi şu ana kadar yarında gelirse mutlaka görmem gerekir dedi, yarını nasıl bekleyeceğim, 7 ay bekledim bebeğimi bir de ben şu ana kadar hiç alttan muayene yaptırmadım, bebeğimi etkilemesin diye

en iyisini yapmışsın canım korkma Allahın izniyle bişey olmaz ama sen her ihtimale karşı git bence bir
doktoruna kendinede dikkat et yat dinlen keyfini sür hamileliğin :)

geçmiş olsun cnm..doktora mutlaka git akıntın kesilse dahi bi görsün her ihtimale karşı..RABBİM bebeğini korusun kucağına almayı nasip etsin...

merak etme cnm olmaz..içini ferah tut..kendini sıcak tut dinlen..

canım benim de oldu. uzun sürmüyo ama ara ara oluyo. ilk olduğunda doktora koştum. istirahat verdi bi de progestan verdi. iki haftadır kullanıyorum.sakin olmaya çalış. stres herşeyi kötüleştirir.

canım benim de oldu. uzun sürmüyo ama ara ara oluyo. ilk olduğunda doktora koştum. istirahat verdi bi de progestan verdi. iki haftadır kullanıyorum.sakin olmaya çalış. stres herşeyi kötüleştirir.

Canım bana da telde sakin ol dedi, dinlen, kalkma yerinden, üşütme dedi ( işte yarın da gelirse mutlaka görmem gerekir dedi ( nasıl uyuyacağım bilmiyorum, pkoyu atlattıktan sonra hamile kalmıştım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…