7 haftalık hamileyim gebelik kesem var ama bebek yok:(yardım edinnn

KARDELEN3425

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
10
0
36
İstanbul
7+5 günlük hamileyim kesem 30 mm ama kese boş sadece küçük bir nokta var ve doktorum kürtaj ile alınması gerektiğini söyledi pazartesi gününe kadar beklicem hala gelişmemişse kürtaj ile alınacak ve bu benim ilk gebeliğim çok korkuyorum böyle birşeyle karşılaşan varmı yazarsanız sevinirim.

cnm doktorun neden bu kadar acele etmiş anlamadım.bebişini 8.hatta 9.haftada görenler bile var.üstelik senin bebiş gözükmüş bile geç döllenmedir muhtemelen.bence sen başka doktorlarlada görüş onlar ne diycek bakalım.hem bebişinde gelişme varmı onuda öğrenirsin..inşallah sağlıklı bi gebeliktirde bu üzüntün sadece kötü bi anı olarak kalır...

bunu ögrendiğimden beri günler geçmek bilmiyor.başka bir özel doktorada gittim oda aynısını dedi ve ben pazartesi devlet hastanesine gidicem ordakiler bakalım ne dicek inş. dediğin gibidir geç döllenme olmuştur benim hala umudum var inş. bir aksilik çıkmaz bebegimi almazlar benden:(

Arkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi Kesme 20 mm olmuş

Back
X