7 haftalık hamileyim istanbul avrupa- asya doktor tavsiyesi verebilecek olan varmıı

soyafilizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
18
0
86
İstanbul

herkese merhabalar, 7 haftalık hamileyim şu an gittiğim bir doktor var ancak pek tatmin olmadım kendisinden. ilgili alakalı, her sorunumda rahatlıkla çekinmeden arayabileceğim, beni tatmin edici şekilde bilgilendirebilen ve güven veren, güleryüzlü bir doktor arıyorum. özel sağlık sigortam var sezeryan istiyorum dolayısıyla sezeryanı da iyi olan bir doktor arıyorum. fiyat olarakta makul olursa harika olur. varmı tavsiye verebilecek olan? :49:

bende 8 haftalık hamileyim. şimdiye kadar 2 doktor değiştirdim. birisi medicine de züleyha genc. hamile oldugumu anlamadı bile. ayrıca muayene ederken hadi git artık der gibi yüzüne bakıyo. biride nisa hastanesinde ferda hn. onuda pek begenmedim. bende doktor arıyorum. ethicada ugur kal varmış. onu tavsiye ettiler. birde onu denemeyi düşünüyorum. ayrıca doğum yapılacak hastanede çok önemli.

merhabalar ben daha yeni üyeyim ve yeni anneyim. bebeğim daha 52 günlük ve doktorum anadolu yakasında DİLEK YAĞMUR...ben çok doktor değiştirdim ve dilek hanım kadar iyi ve cana yakın bir doktor görmedim. arkadaş gibi yaklaşıyor. ve her sorununu çözüyor. ben sezeryan olmak zorunda kaldım ve 5. gün hiçbişeyim yoktu... tavsiye ederim. memnun kalacaksınız.

bende 8 haftalık hamileyim. şimdiye kadar 2 doktor değiştirdim. birisi medicine de züleyha genc. hamile oldugumu anlamadı bile. ayrıca muayene ederken hadi git artık der gibi yüzüne bakıyo. biride nisa hastanesinde ferda hn. onuda pek begenmedim. bende doktor arıyorum. ethicada ugur kal varmış. onu tavsiye ettiler. birde onu denemeyi düşünüyorum. ayrıca doğum yapılacak hastanede çok önemli.

lailacım üzülme sakın içine sinmeyen bir doktor olmasın zaten. ilgisiz alakasız güven vermeyen doktorları gerçekten anlamıyorum sevmiyorum. evet hastane de çok önemli haklısın. çok araştırma isteyen konular bunlar bazen içim daralıyor düşünmekten..

merhabalar ben daha yeni üyeyim ve yeni anneyim. bebeğim daha 52 günlük ve doktorum anadolu yakasında DİLEK YAĞMUR...ben çok doktor değiştirdim ve dilek hanım kadar iyi ve cana yakın bir doktor görmedim. arkadaş gibi yaklaşıyor. ve her sorununu çözüyor. ben sezeryan olmak zorunda kaldım ve 5. gün hiçbişeyim yoktu... tavsiye ederim. memnun kalacaksınız.

sevgili hdk34 bebeğinle sana sağlık mutluluk ve huzur dilerim. doktorundan memnun kalman ne güzel. samimi bir doktor anladığım kadarıyla. bende sezeryan düşünüyorum acaba ameliyat nasıl geçiyo epidural sezeryan mı oldun? dilek hanımın hangi hastanelere gidiyor? sen nerde doğum yaptın? çok soru sordum biliyorum kusura bakma ama son sorum şu, sezeryan ameliyatı sonrası iz nasıl oldu? başarılımıydı? bilgilerini paylaşırsan çok memnun kalıcam. :49:

ilk yazdığım mesajdan sonra ethica, nisa hastanesi ve hizmet hastanesini araştırdım. nisada dr. ferda aydın'a gittim memnun kalmadım ayrıca hastanede hınca hınç dolu. aslında doğum konusunda baya deneyimli bir hastane ama işte doktorlar aşırı dolu. orda mürüvet ve asiye hanım varmış herkez onları tavsiye ediyo ama gene oyle cok ılgılenemıyolarmış normal olarak. ethica da ugur kal ve sennur hanımı önerdiler, ben bu doktorlara gitmedim ama hastanenin enl yapısını beğenmedim, kaos halinde hatanede ağır bir koku hakim içim daraldı ordayken. hizmet hastanesi çok temiz ve ferah gözüküyor ama orada sadece 3 kadın doğumcu var ve pek tavsiye edilmiyor. aslında doktorları iyi olsaydı orayı tercih ederdim.
şimdi birde ataköy hastanesine bakacağım. bakalım sonuç ne olacak.
tavsiyeleriniz varsa beklerim:)

sevgili hdk34 bebeğinle sana sağlık mutluluk ve huzur dilerim. doktorundan memnun kalman ne güzel. samimi bir doktor anladığım kadarıyla. bende sezeryan düşünüyorum acaba ameliyat nasıl geçiyo epidural sezeryan mı oldun? dilek hanımın hangi hastanelere gidiyor? sen nerde doğum yaptın? çok soru sordum biliyorum kusura bakma ama son sorum şu, sezeryan ameliyatı sonrası iz nasıl oldu? başarılımıydı? bilgilerini paylaşırsan çok memnun kalıcam. :49:
teşekkürler çok saol başta çok samimi bir doktordur. ameliyat müthiş geçti, spinal anestezi oldum ve herşeyi canlı yaşadım. çok sorunsuzdu doğumum.medicana da yaptım çok hijyenik bir hastane zaten ameliyat sonra küçük bi kesik oluyor ama merak etme kısa sürede iyileşiyor. ama doktor çok önemli kesinlikle ve benim doktorum çok başarılıydı...

Canım ben ethicada ali paşa beyde doğum yaptım mükemmel bir dokor çok ilgili.Birde ethicada elif esra uyar var oda harika inan ben doğum yaptıkdan sonra hastae ortamını özler oldum:1:

Ben de sezeryan düşünüyorum.
Anadolu yakasında ümraniyede çakmak erdem hastanesi var orada özlem yıldırım doktora muayene oluyorum ben de.
Size onu tavsiye ederim.

soyafilizi doktor bulabildinmi acaba?

canım kusura bakma geç yazdım cevabı sana ama ben hala o memnun kalmadığım doktora devam ediyorum başka doktorda araştırıyorum tabi. bu arada can şener i tavsiye ettiler belki ondan bir randevu alıcam. henüz netleştirmedim. sen ne yaptın?

Ben ve tavsiye ettiğim herkes Dr.Mehmet Beyden memnun kaldı.Normal doğum taraftarı ama sezaryen isteyen arkadaşlarımı da kırmadı.Hepsi bana teşekkür etti.şimdi ÇAMLICA da hastanesi de yenilenmiş.İsteyenler 444 50 60 nolu telefondan randevu alabilirler.:79:

Ben ve tavsiye ettiğim herkes Dr.Mehmet Beyden memnun kaldı.Normal doğum taraftarı ama sezaryen isteyen arkadaşlarımı da kırmadı.Hepsi bana teşekkür etti.şimdi ÇAMLICA da hastanesi de yenilenmiş.İsteyenler 444 50 60 nolu telefondan randevu alabilirler.:79:

Soyadı nedir doktorun? çamlıcada hangi hastanede acaba?

merhaba tekrardan

ben suan batı bahat hastanesinde dr gürkan agralı ya gıdıyorum. inanımaz memnunum. cok tavsiye ederim. ayrıca hasstane normal dogum yanlısı . sezaryana 14 saat sonunda dogum gerceklezmez ıse alıyolarmıs (tabii bebekte herhangı bır sıproblem yoksa). soyle soyleyebilirim gurkan beyı bulana kadar 4 adet doktor degıstırdım hıc bırınden boylesıne ılgı gormedım. kapıdan gırdıgın anda elını sıkıyor bu bıle sana gosterdıgı saygının bır belırtısı. ayrıca odasında detaylı ultrason var. yanı detaylı ultrason ve renklı ultrason ıcın ayrıyeten para odemem ve kapı kapı baska doktorları gezmem gerekmıyor. her defasında herseyı ayrıntısıyla anlatıyor ben bıle ultrasyon ekranına baktıgımda ne gordugumu anlar oldum:) tavsiye ediyorummm.

Back
X