7 haftalık hamileyim

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar 7 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır o kadar halsizim ki anlatamam halimi bir de mide bulantısı üstüne gelince 1 haftadır yatıyorum, yediğim herşeyi çıkarıyorum halsiz kaldım. 3 defa hastaneye gittim serum verdiler ama hiçbir fayda etmedi mide bulantısı için. Bazen o kadar midem kötü oluyor ki ağlıyorum sinirimden. Doktora gittim ultrason ile bakıp herşey normal diyor. Sizce bu kadar kötü geçirmem normal mi bu süreci?

Kızlar 7 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır o kadar halsizim ki anlatamam halimi bir de mide bulantısı üstüne gelince 1 haftadır yatıyorum, yediğim herşeyi çıkarıyorum halsiz kaldım. 3 defa hastaneye gittim serum verdiler ama hiçbir fayda etmedi mide bulantısı için. Bazen o kadar midem kötü oluyor ki ağlıyorum sinirimden. Doktora gittim ultrason ile bakıp herşey normal diyor. Sizce bu kadar kötü geçirmem normal mi bu süreci?
Benim kuzenim de boyle olmuştu 4 5 ay cekti yeşil elmayla duruyordu resmen. Ne otobuse binebiliyordu ne bişey yaoabiliyordu. Kötü bir durum Allah yardımcın olsun

Elanur sen evlendi mi ya çok sevindim hatırlıyorum seni bide bebiş geliyo maşallah barekallah sağlıkla gelsin bebişin

gectigimiz haftalarda sizin gibiydim.ozellikle halsizlik inanilmaz boyuttaydi kafami kaldiramaz olmustum.surekli bi bulanti vs.10.haftaya girmemle hafifledi biraz kendime geldim.biraz daha sabredin.yemek icin zorlamayin kendinizi doktorlarin tavsiyesi bu yönde..

Canım ben 16 haftalık hamileyim 17 olcam 7 haftadan buyana aşırı halsizim dışarı çıkamıyorum hiç ev işlerimi kızım yapıyor çoğunu çok halsizim hiç enerjim yok doktoruma söylüyorum dışarı çıkmaya çalış yatarak olmaz bu işler diyor üç aya kadar normal halsizlik ama ben 4 aylık oldum hala çok bitkin ve halsizim mide bulantısı yok neyseki

Ablamda sizin gibiydi. Üstelik 2 hamileliğide öyle oldu ilk 2 ay serum yiyodu, neredeyse her aksam 2 aydan sonra duzelmisti. Allah yardımcınız olsun.

Kızlar az önce doktordan geldim, bir arkadaşım tavsiye etmişti. Yanlış verilen ilaçlardan dolayı bu haldeymişim ben :sinirli: yeni ilaçlar verdi birsürü de tavsiye de bulundu. Verdiği ilaçlar sayesinde gözümü açtım biraz iyiyim, çok şükür Rabbime.

Kızlar az önce doktordan geldim, bir arkadaşım tavsiye etmişti. Yanlış verilen ilaçlardan dolayı bu haldeymişim ben :sinirli: yeni ilaçlar verdi birsürü de tavsiye de bulundu. Verdiği ilaçlar sayesinde gözümü açtım biraz iyiyim, çok şükür Rabbime.

Çok sevindim.canm dikkat et bebeğine de kendine de. Eski doktoruna da güvenme bir daha gitme bence. Bebeğin sağlığı iyimi bari bu yanlış ilaçlar etki etmesin onada sakın. Dikkat et kendine. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. 🙏

Ilk 4 ay herseyden tiksindim hatta oyle ki hamile kaldigim kilonun dahi altina dusmustum.sonra yavas yavas azaldi.anne olmanin cilveleri bunlar zamanla azalcaktir.

Çok sevindim.canm dikkat et bebeğine de kendine de. Eski doktoruna da güvenme bir daha gitme bence. Bebeğin sağlığı iyimi bari bu yanlış ilaçlar etki etmesin onada sakın. Dikkat et kendine. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. 🙏
Sağol canım, evet bebeğim iyiymiş çok şükür. Doktorun söylediği bu ilaçlar iyidir ama şimdi kullanılacak ilaçlar değil bunlar, 3. Aydan sonra kullanılır dedi mide bulantını bunlar tetiklemiştir dedi.bir de bende nefes almada zorluk çekiyordum oda sıvı tüketmediğin için dedi yudum yudum bile olsa içmem lazım dedi, su olur ayran olur sıvı olarak ne içebiliyorsan onu iç dedi. Eski doktoruma bir daha asla gitmem

Bende ayniyim 6. Hafta ve basimi kaldiramiyorum. İşe bile gidemiyorum, günler gecmek bilmiyo.. doktorum damla ve fitil verdi simdilik damlayla basladim ama bi iyilesme goremedim kendimde. Rabbim yardimcimiz olsun cok zormus.. bide bu daha baslangici 😂 tek umudum insallah 12. Haftada gecmesi 🙏🏻

Bende ayniyim 6. Hafta ve basimi kaldiramiyorum. İşe bile gidemiyorum, günler gecmek bilmiyo.. doktorum damla ve fitil verdi simdilik damlayla basladim ama bi iyilesme goremedim kendimde. Rabbim yardimcimiz olsun cok zormus.. bide bu daha baslangici 😂 tek umudum insallah 12. Haftada gecmesi 🙏🏻
İnşallah canım

Beterin beteri var canımmm...
6. Haftadan beri iştahsızlık,yediğini anında çıkarma,tiksinme,koku hassasiyeti zirvede:(
Kendi kokumdan bile tiksinip kusuyorum.
Sabah su icip suyu bile çıkardım. Benim bulantim sabah uyandığım andan itibaren başlayıp gece yatana kadar devam ediyor..

Merhaba canım 2 aylık oğlum var ve bu kısıma girme sebebim benimde çok bulantı çekmiş olmamdı ve korkunçtu gerçekten afedersin evin her yeri kusmuk içindeydi mutfağa adım dahi atamıyodum bulantıdan yazık eşim hep dışarıdan bişeyler getirirdi hangi doktora gittim hangi ilacı kullandımsa olmadı en son sabaha karşı bulantıdan fenalaşıp özel hastaneye gittik serum verdiler ve kadın Doğum doktoru bana Zofer 4mg isimli bir ilaç verdi onu kullandım tabi tamamen bulantılarım geçti diyemem ama kusmalarım Sona erdi arada az bi bulantı oluyordu ama ilacı atınca geçiyordu oda o ilaç olmasaydı gerçekten napardım bilmiyorum şimdi gebe arkadaşlarıma hep öneriyorum bi doktorunuza sorun devlet karşılamıyor ilaç 55 60 tl bişeydi

Back
X