Benim kuzenim de boyle olmuştu 4 5 ay cekti yeşil elmayla duruyordu resmen. Ne otobuse binebiliyordu ne bişey yaoabiliyordu. Kötü bir durum Allah yardımcın olsunKızlar 7 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır o kadar halsizim ki anlatamam halimi bir de mide bulantısı üstüne gelince 1 haftadır yatıyorum, yediğim herşeyi çıkarıyorum halsiz kaldım. 3 defa hastaneye gittim serum verdiler ama hiçbir fayda etmedi mide bulantısı için. Bazen o kadar midem kötü oluyor ki ağlıyorum sinirimden. Doktora gittim ultrason ile bakıp herşey normal diyor. Sizce bu kadar kötü geçirmem normal mi bu süreci?
Sağol canım inşallah bu kadar uzun sürmezBenim kuzenim de boyle olmuştu 4 5 ay cekti yeşil elmayla duruyordu resmen. Ne otobuse binebiliyordu ne bişey yaoabiliyordu. Kötü bir durum Allah yardımcın olsun
Sağol canım evet evlendim :) inşallah canımElanur sen evlendi mi ya çok sevindim hatırlıyorum seni bide bebiş geliyo maşallah barekallah sağlıkla gelsin bebişin
Canım yiyemiyorum, ne yesem çıkarıyorum. Yemek yemeye korkar oldumBeslenmene dikkat et bebek için. Zorla da olsa ye ama
Canım ben 16 haftalık hamileyim 17 olcam 7 haftadan buyana aşırı halsizim dışarı çıkamıyorum hiç ev işlerimi kızım yapıyor çoğunu çok halsizim hiç enerjim yok doktoruma söylüyorum dışarı çıkmaya çalış yatarak olmaz bu işler diyor üç aya kadar normal halsizlik ama ben 4 aylık oldum hala çok bitkin ve halsizim mide bulantısı yok neysekiKızlar 7 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır o kadar halsizim ki anlatamam halimi bir de mide bulantısı üstüne gelince 1 haftadır yatıyorum, yediğim herşeyi çıkarıyorum halsiz kaldım. 3 defa hastaneye gittim serum verdiler ama hiçbir fayda etmedi mide bulantısı için. Bazen o kadar midem kötü oluyor ki ağlıyorum sinirimden. Doktora gittim ultrason ile bakıp herşey normal diyor. Sizce bu kadar kötü geçirmem normal mi bu süreci?
Kızlar az önce doktordan geldim, bir arkadaşım tavsiye etmişti. Yanlış verilen ilaçlardan dolayı bu haldeymişim benyeni ilaçlar verdi birsürü de tavsiye de bulundu. Verdiği ilaçlar sayesinde gözümü açtım biraz iyiyim, çok şükür Rabbime.
Sağol canım, evet bebeğim iyiymiş çok şükür. Doktorun söylediği bu ilaçlar iyidir ama şimdi kullanılacak ilaçlar değil bunlar, 3. Aydan sonra kullanılır dedi mide bulantını bunlar tetiklemiştir dedi.bir de bende nefes almada zorluk çekiyordum oda sıvı tüketmediğin için dedi yudum yudum bile olsa içmem lazım dedi, su olur ayran olur sıvı olarak ne içebiliyorsan onu iç dedi. Eski doktoruma bir daha asla gitmemÇok sevindim.canm dikkat et bebeğine de kendine de. Eski doktoruna da güvenme bir daha gitme bence. Bebeğin sağlığı iyimi bari bu yanlış ilaçlar etki etmesin onada sakın. Dikkat et kendine. Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah canımBende ayniyim 6. Hafta ve basimi kaldiramiyorum. İşe bile gidemiyorum, günler gecmek bilmiyo.. doktorum damla ve fitil verdi simdilik damlayla basladim ama bi iyilesme goremedim kendimde. Rabbim yardimcimiz olsun cok zormus.. bide bu daha baslangicitek umudum insallah 12. Haftada gecmesi
Merhaba canım 2 aylık oğlum var ve bu kısıma girme sebebim benimde çok bulantı çekmiş olmamdı ve korkunçtu gerçekten afedersin evin her yeri kusmuk içindeydi mutfağa adım dahi atamıyodum bulantıdan yazık eşim hep dışarıdan bişeyler getirirdi hangi doktora gittim hangi ilacı kullandımsa olmadı en son sabaha karşı bulantıdan fenalaşıp özel hastaneye gittik serum verdiler ve kadın Doğum doktoru bana Zofer 4mg isimli bir ilaç verdi onu kullandım tabi tamamen bulantılarım geçti diyemem ama kusmalarım Sona erdi arada az bi bulantı oluyordu ama ilacı atınca geçiyordu oda o ilaç olmasaydı gerçekten napardım bilmiyorum şimdi gebe arkadaşlarıma hep öneriyorum bi doktorunuza sorun devlet karşılamıyor ilaç 55 60 tl bişeydiKızlar 7 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır o kadar halsizim ki anlatamam halimi bir de mide bulantısı üstüne gelince 1 haftadır yatıyorum, yediğim herşeyi çıkarıyorum halsiz kaldım. 3 defa hastaneye gittim serum verdiler ama hiçbir fayda etmedi mide bulantısı için. Bazen o kadar midem kötü oluyor ki ağlıyorum sinirimden. Doktora gittim ultrason ile bakıp herşey normal diyor. Sizce bu kadar kötü geçirmem normal mi bu süreci?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?