- 13 Ekim 2018
- 18
- 3
- 6
- 29
- Konu Sahibi yesilgozluu
-
Midem çok kötü belki kussam rahatlicam ama kusamıyorumBaşlarda benim de bulandı kusmadim sora ogurtmeye kusturmaya başladı. Yine de çok değil ama..
Rahatsız edici ama yapicak birşey yok sağlıklı olsun bebisler yeterki geçecek elbet.
Midem çok kötü belki kussam rahatlicam ama kusamıyorumBenim de çok bulanıyordu ama kusmadım. 1 kere midem çok fenaydı sanki taş vardı midemde, ishal de olmuştum karnımda felaket bağırsak ağrıları vardı. Doktorum papatya çayı iç dedi çayı dudağıma yaklaştırır yaklaştırmaz kokusundan banyoya koştum. O gece 2 kere kustum. Ondan sonra hiç kusmadım, kusmaktan korkan biriyim. Bence sende kusmak yerine mideni rahatlatacak şeyler dene
İşte o bendede vardı bulanip duruyordu..Midem çok kötü belki kussam rahatlicam ama kusamıyorum
Maden suyu içiyor musun? Beni o rahatlatıyordu. Sen de seni ne rahatlatıyor onu bulmalısın canım.Midem çok kötü belki kussam rahatlicam ama kusamıyorum
Tuzlu kraker ye iyi gelecektirmerhaba arkadaşlar benim 2.ci gebeliğim ilk gebeliğim 10 haftalıkken kalbi durmuştu.. şuan 7+4 günlük hamileyim midem çok bulanıyor ama kusamıyorum mşdem bulandığı içinde çok bişey yiyemiyorum canım istemiyor. mide bulantısı olup kusamayan varmı aranızda neden böyle oluyor ve birde midem yanıyor
oo zaten et tavuk hiçbişey yiyemiyorum kokuları çok kötü geliyor maden suyu içiyorum bende bi nebzede olsa iyi geliyorİşte o bendede vardı bulanip duruyordu..
Sora aşırı tiksintiler arada kusturmaya başladı. Günde 2 kez filan. Artık 2 3 günde bir oluyor kusma olayı. Ağır şeyler yeme geçirmeye calis yapicak birşey yok canım.
Yeşil elma mandalina çiğköfte marul limon vs bana iyi gelen seylerdendi.oo zaten et tavuk hiçbişey yiyemiyorum kokuları çok kötü geliyor maden suyu içiyorum bende bi nebzede olsa iyi geliyor
oo zaten et tavuk hiçbişey yiyemiyor
çiğköfte yiyip duruyorum hiç yemediğim kadar niyeyse çok yiyesim geliyor :) :)Yeşil elma mandalina çiğköfte marul limon vs bana iyi gelen seylerdendi.
Rabbim kolayliklar versin
Sende bendensinçiğköfte yiyip duruyorum hiç yemediğim kadar niyeyse çok yiyesim geliyor :) :)
Hamilelik bulantılarında emin olduğum bir şey var. Kusmak rahatlatmıyor. 10-15 dk sonra yine bulanti başlıyor.Midem çok kötü belki kussam rahatlicam ama kusamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?