bende 7. haftaya girdim, bende yorgunluk yok ama bulantı ve kusmalardan bıktım daha şimdiden. hayattan zevk alamaz oldum, ne yesem çıkıyo, bide çalışıyorumi öğürürken butun personel beni dinliyo.
aşırı tatlı yeme istegi
midede bir gaz bitmek bilmez
inanılmaz derece cok rüya görme
vitamin ve demir ilaçlarından gına gelmesi
zaman zaman kasıklarda ağrı...
işte bu ve benzeri....
cennet anaların ayakları altında sözü ne doğru imiş..
daha hiç bir şey yasamamısken bile anlayabiliyorum..
hadi yaa allah yardımcın olsun şekerim..ne işle mesgulsun ..ben kanamam var dıye bu hafta progestan ve istirahat almıstım.haftaya baslıyorum işe..ve mesleğimi tahmin et hadi...
diş hekimiyim..bu yorgynlukla yandım ki ne yandım...
inşallah belli bir süre sonra mide bulantılar kayboluyormus ama sükret..bak ben kac haftadır düsük olacakmı durumunda yıpranıp duruyorum..bebişimin tatlı kalp atışına bile düşük gölgesi düşüyorr.
slm kızlar,
bende 5+3 günlük hamileyim
başımı yataktan kaldıramıyorum, sürekli uyumak istiyorum,
hiçbişey yapmadığım halde çoookkk yorgunum
doktor böyle başladıysa 3. ay bitene kadar devam eder dedi
bide inanılmaz gazım oluyo
evvvet aynen o gaz beni öldürüyo.alttan üstten ...bi de su demir haplarının dışkıyı mahvetmesi olayı..böyle sizleri de duymasam yalnızım bu yolda diye üzüntüden mahvolacam...demek 3 ay çekicez ya...bende de aşırı bir yorgunluk var .ama bende düşük riski oldugu için doktor progestan vermişti o yapıyo bu bulantı ve yorgunlugu sanıyordum bende ...kaytardıgım içmediğim günler oluyordu ya....nasıl gecıcek calısma ortamında bu hallerımız bılmiyorum yani