7 haftalık izmirli hamileler buyrun sohbete :)

Hasibe Nisa

Bir gülüşüyle dünyaları unutturan meleğimsin sen
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
148
85
23
30
Merhaba kızlar ben 7 haftalık gebeyim fakat doktora hiç gitmedim çünkü korkularım var belki burda konusarak içimi rahatlatıp doktora gitmeye karar veririm yardımcı olur musunuz konusalım soralım öğrenelim ?

Merhaba canım bugün gittim doktora 10 haftalık çıktım :)

Canım ben yeşilyurt devlete gidiyorumyani ilk kez gittim dün kontrol için ama memnun kalmadım bende araştırıyorum devlet olarak bucayı özel olarak şifa ile egepolu tavsiye ediyolar kime sorduysam

valla bana da uzak canım ama benim çevrem hep oraya gidiyo ve herkes çok memnunmuş

Özel doktora gidiyorum ben de tavsiye ederim. İlk doğumumu da yaptırmıştı. Salim şehirali. Çok memnunum... Birkaç dal uzmanlığı var kadın hastalıkları ve doğum konusunda.

karatas hastanesine gidiyorum ben ve muhtesem bir hastane cok temiz guleryuzlu hepsi tavsiye ediyorum :)

Buca kadın doğuma giden var mi yada yakınınız var mı arkadaşlar? Merak ediyorum epidural doğum oluyor mu? Bide nasıl bir hastane?

valla canım ben şimdi oraya gidicem ilk kez bide orayı denicem[/QUOTE

Cnm ben de dün gittim Buca kadın doğuma.acayip yoğunlar.çok ilgilenmedi doktor aslında ama adam yoğunluktan napsın.ama genelde o doktordan herkes memnunmus.siz girebilir misiniz doğuma dedim.olmuyor ki tam gün yasası geldi kim nöbetciyse o giriyor dedi.aslında samimiydi ama fazla konuşmadı.ilk defa gidiyorum 38 haftalik hamileyim ama hiç sormadı testlerini yaptin mi sorun var mı hicbirsey sormadi.haftaya bugün gel dedi sadece.ben de nst çekilen odadaki bayanlara sordum hastaneyi onlar da burası güzel sıkıntı yasamazsın.nöbetçi iki doktor bulunuyor hep dediler.ama ben epidural doğumu sormayı unuttum epidural yapiyorlar mı varsa para aliniyor mu sormayı unuttum.dokuz eylülde epidural varmış 700 tl alınıyor epidural için..size zahmet siz sorar misiniz epidural yapiliyor mu diye?

tamam canım gittiğimde sormaya çalışıcam ama inşaallah ben gidene kadar doğurmazsın :)

tamam canım gittiğimde sormaya çalışıcam ama inşaallah ben gidene kadar doğurmazsın :)
Evet cnm sen gidene kadar ben doğurmazsam iyi :-) bugün 39 haftalık oldum.ya dokuz eylül ya Buca kadın dogumu düşünüyorm.ama Bucaya bir kere gittim fazla bilgim yok orası için.dokuz eylülde de işte asistanlar ol ucak hemşireler de genç mi deneyimsiz mi diye korkuyorum.sen daha yeni hamilesin iyi bir hamilelik geçirir sin insallah cnm..

Allah razı olsun canım cümlemiz inşaallah güzel ve sağlıklıca alırız kucagımıza en kısa zamandada bebeişinin fotosunu bekliyorum :)

Back
X