sezsez Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2011 463 66 118 Bursa 28 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sezsez #1 Kizlar merhaba,7 haftalik hamileyim.mide bulantilarim ve kusmalarim var ama beni daha da rahatsiz eden,midemin sertligi.sizde de boyle oldu mu?nasil basa ciktiniz? Tesekkur ederim...
Kizlar merhaba,7 haftalik hamileyim.mide bulantilarim ve kusmalarim var ama beni daha da rahatsiz eden,midemin sertligi.sizde de boyle oldu mu?nasil basa ciktiniz? Tesekkur ederim...
seydosum Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2016 892 472 103 28 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sezsez #2 Gazdır canım o benim de oluyordu. Hatta bazen vücudumdan fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyordum.
C Canimsinsen ✿❤️ BENİMLE KAL BEBEĞİMMMM ✿❤️ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Aralık 2016 635 463 18 28 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sezsez #3 seydosum .!.: Gazdır canım o benim de oluyordu. Hatta bazen vücudumdan fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyordum. Genişletmek için tıkla... Ay bende bı 20 haftalık olsaydım ne güzel maşallah :)
seydosum .!.: Gazdır canım o benim de oluyordu. Hatta bazen vücudumdan fırlayıp gidecekmiş gibi hissediyordum. Genişletmek için tıkla... Ay bende bı 20 haftalık olsaydım ne güzel maşallah :)
seydosum Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2016 892 472 103 28 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sezsez #4 ElifMeyra .!.: Ay bende bı 20 haftalık olsaydım ne güzel maşallah :) Genişletmek için tıkla... Olursun inşallah zaman çabuk geçiyor ben de senin gibi diyordum yolu yarıladım bile Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin :)
ElifMeyra .!.: Ay bende bı 20 haftalık olsaydım ne güzel maşallah :) Genişletmek için tıkla... Olursun inşallah zaman çabuk geçiyor ben de senin gibi diyordum yolu yarıladım bile Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin :)