7 haftalıkken hamile pantolonu?

milkybug

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
196
4
118
İstanbul
Kızlar ben gebelik öncesi 90 kiloydum şimdi 7. hafta içindeyim ama iki kilo verdim. Ama işin ilginç yanı 90ken giydiğim pantolonlarım daha rahat olacağına beli hiç kapanmıyor. Kapatmaya çalışınca nefes alamıyorum. Ve eşim hamile pantolonu alalım sana diyor ama henüz çok erken değil mi ya? Ama dar kıyafet içinde sıkışıp rahatsız olmaktansa bir hamile pantolonu almalı mıyım kararsız kaldım. Çünkü bakıyorum da 13-14 haftadan önce hamile pantolonu alan yok. Bir fikir verin kızlar.

ihtiyaç hissediyorsan al canım benim...ha şimdi almışsın ha sonra ..zaten bellerinde düğmeli lastik oluyor..göbüş büyüdükçe büyütüyorsun..rahat edersin..zaten çok da beklemenin bi anlamı yok biliomusun..çünkü alınan şeyler o kadar az giyiliyor ki, insanın içi acıyo:) en azından şimdiden al da sen, hem rahat etmiş olursun hem kullanmış..

Canım çok sağol ya haklısın. Aslında biraz da endişe var 7 yıldan sonra tedaviyle oldu bebişim. Bunca yıldan sonra olduğundan sevincimi bile doğru dürüst paylaşamıyor,ona bir şey olmasından korkuyor endişe ediyorum her şey için acaba biraz daha beklesem mi, çok mu erken havaya girdim demekten kendimi alamıyorum. Yıllardır olumsuz sonuç almaktan fazlaca temkinli olmuşum. Ama şimdi senin de dediğin gibi gidip kendime rahaat bir hamile pantolonu alacağım, çok sağol canım :)

hayırlı olsun canım. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. ilk haftalarda bebek aşagıda oldugundan rahatsızlık verıyor 12 haftadan sonra biraz daha yukarıya dogru cıkıyor. bende pantolonların dügmesine ilikleyemiyordum şimdi daha rahat kapanıyor sanki. ama evde oturup kalkınca daraltıyo. açık dolaşıyorum. bence da al ciciler. kendini daha iyi hisedersin. zaten çabucak geçiyor günler. 3 ay olduguna inanmiyorum. ben kilo verdiğimden şu an sıkıntı yokta en kısa zamanda alcam pantolon eşofman falan. ay bide bahcıvan kotlarınından alcam hep özenmiştim hamileyken alcam diyodum. içimde kalmasın. alıcam ama 6 ay falan oluyumda daha karnım çok çıkmadı....

Canım çok teşekkür ederim, senin bebişin de hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Dedğiniz igibi nasıl olsa alacağım en iyisi erkenden alıp tadını çıkara çıkara giyerim :) Ah o bahçıvan pantolonlarını ben de çok seviyorum :)

ben hiç hamilelik ya da hamile pantolonu almadım. göbeğimin üstüne kadar çıktığı için belleri rahatsız etti. onun yerine tayt aldım bi kaç tane, ilk aylarım kışa geldiği için kalın tayt kullandım. şimdi de kapri tarzı tayt giyiyorum, çok rahat oluyor. ne karnımı sıkıyor, ne de bu sıcak havalarda kat kat duruyor. kullanabilir misin bilmiyorum ama tavsiye ederim canım.

Bende 67 Kiloyla Hamile Kalmıştım Ve Sanıyorum 5 Haftalıkken En Büyük Bedeninden Hamile Pantolonu Aldım
Ziraa İyikide Öyle Yapmışım 9.Ayda 90'a Dayanmıştım
Kısacası Rahatsız Oluyorsan Elbette Alacaksın Kime Ne Arkadaşım Hatta Ben Doğumdan Sonra Bile Hamilelik Pantolonu Giymeye Devam Ettim

Canım tavsiyen için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Çok sağol arkadaşım ya tavsiyen için. Modellere bakıyorum.

ben de 69 kiloyla hamile kaldım şu an 81 kiloyum.. 8. hafta hamilelik pantolonu almıştım bile:) 90a dayanıcam bu gidişle

Ya kizlar ben de okuyorum forumu cogu arkadasimizin gobusu 15. Haftadan sonra cikmaya baslamis. Ben de 5+4 um ama karnimda garip bir sislik var. 67 kilo ile hamile kaldim, boyum da 172. Aslinda hamile kalmadan once kilolu bir goruntum yoktu ama su an gobegim, goguslerim, kollarim hatta ellerim bile sis bu haftalarda yalnizca gaz olur diyorlar ama anlamadim bu isi,hic gazim yok?

cnm benım öncelıkle tebrıkler bende kızımda ilerleyen haftalarda gıyımeme ragmen şimdikı gebelığımde 7 8 haftalıkken başladım lcw den ilk dönem gebelık pantolonu aldım oh eb falan dedım

Gunaydin guzel anne adaylari oncelikle hepimize masallah Allah bebeklerimizi saglikli ve sihhatli dunyaya getirip buyutmemizi nasip eder insallah aminnn .. Bizde 8 haftalik olduk cok sukur ama daha bebegimi ogrendigim andan itibaren bol ve rahat elbiseler tunikler giymeye basladim.. Benim ki birazda psikolojik sanirim, icerde sanki sıkısacakmis gibi geliyodu ilk baslarda.. henuz sadece 1kilo almis olmamiza ragmen suan pantilerimiz kapanmakta zorluk cikariyo birileri bigun kiyafetlerim olmadigi icin sewinecegimi soylese hic inanmazdim canim benim bence de gidip en guzelinden bi hamiş pantolonu al kendine hatta bikac tane de bol elbise al istersen yaz gunu tiril tiril cok rahat oluyo

canım başlarda bende de çok şişkinlik olmuştu. göbeğim kocamandı ama şimdi anlıyorum ki tamamen gazmış. göğüslerim başlarda inanılmaz büyümüştü. 4. ayımdan sonra rahatladım şişkinlik bakımından. muhtemelen senin de öyle olacaktır.

cnm benım öncelıkle tebrıkler bende kızımda ilerleyen haftalarda gıyımeme ragmen şimdikı gebelığımde 7 8 haftalıkken başladım lcw den ilk dönem gebelık pantolonu aldım oh eb falan dedım

Teşekkürler canım ben de tebrik ederim

Canım aynen ya pantolonum kapanmayacak ve ben mutlu olacağım, hayatta inanmazdım ama annelik daha şimdiden harika bir duygu ♥

canım pantolon alabildin mi merak ettim :)

Kızlar dün eşimle gittik Lcw'ye sadece bir tane 44 beden buldum onun da bacakları çuval gibi oldu beğenmedim almadım. Bugün arkadaşımla başka bir Lcw'ye gittik, 44 bedenler bol 42ler dar oldu deli oldum anlamadım noluyor bana diye sinir oldum, güzel tiril tiril bir elbiseyle bir eşofman altı aldım artık bir müddet bunlarla idare edeceğim, :)) Yakında bir sürü Lcw dolu olduğundan yarın da başka birine giderim herhalde hehe bakalım kısmette ne var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…