Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben 7+3 haftalık hamileyim bugün birkaç saattir rahimde pıt pıt diye atmalar oluyor ve aralıksız yani. Acaba kese büyüdüğü için mi ? Böyle olan var mı aranızda ?
Merhaba, benim de hamileligimde benzer his olmustu. Icten ice hafif cekilme gibi, nokta nokta vurma gibi bir his.. Doktora sordugumda rahim büyüdüğü için demişti bana. Sağlıkla kucaginiza alin insalllah miniginizi
Arkadaşlar ben 7+3 haftalık hamileyim bugün birkaç saattir rahimde pıt pıt diye atmalar oluyor ve aralıksız yani. Acaba kese büyüdüğü için mi ? Böyle olan var mı aranızda
Merhaba, benim de hamileligimde benzer his olmustu. Icten ice hafif cekilme gibi, nokta nokta vurma gibi bir his.. Doktora sordugumda rahim büyüdüğü için demişti bana. Sağlıkla kucaginiza alin insalllah miniginizi