- 25 Aralık 2023
- 15
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi merveusta05
Merhaba hanımlar7+2 de gittim ama yolk kesesi görünmedi normal kesem 13 mm bunu yaşayan var mı ilk gebeliğim çok korkuyorum boş gebelik diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum doktora boş gebelik mi diye sordum hayır dedi Perşembe tekrar gel dedi anlayamadım hcg ver dedi verdim oda 31670 çıktıGeç döllenme olabilir mi? çünkü 7 haftalık kalp atışı duyuluyor
geç döllenme olabilir vajinal baktı mı benim karından gorunmedi vajinal göründü meselaHiç bilmiyorum doktora boş gebelik mi diye sordum hayır dedi Perşembe tekrar gel dedi anlayamadım hcg ver dedi verdim oda 31670 çıktı
Yok vajinalde hiç bakmadı sadece kese var o görünüyor diyor karından baktı hepgeç döllenme olabilir vajinal baktı mı benim karından gorunmedi vajinal göründü mesela
devlete mi gittinizYok vajinalde hiç bakmadı sadece kese var o görünüyor diyor karından baktı hep
Ewet devlete gittim ama dediği gibi yolk kesesi görünmüyor yok dedi tekrar çağırdıdevlete mi gittiniz
devletin makineleri eski ondan da biraz geç görünüyor durumunuz varsa bir de özel bi doktora gidebilirsinizEwet devlete gittim ama dediği gibi yolk kesesi görünmüyor yok dedi tekrar çağırdı
Perşembe günü çağırdılar tekrar gideceğim devlete yok görünmüyor derse özele gideceğim artıkdevletin makineleri eski ondan da biraz geç görünüyor durumunuz varsa bir de özel bi doktora gidebilirsiniz
Bu şekilde çıktı
Hiçbir bilgim yok Yinede bekliyorumYerleşim yeri bazen farklı olabiliyor ve cihazlar o açıyı göremiyor. Benim tüp bebek olmasına rağmen 1 hafta geç gözükmüştü. Yukarıya yerleşmiş vajinalden bile görememişlerdi.
bence geç döllenmedir inşallah. benim mesela yumurtlama günüm tam günündeymiş gebelik de ultrasonda boyutuyla tam günü gününe çıkıyorHiçbir bilgim yok Yinede bekliyorum
İnşallah korktum açıkçası biraz bide ilk gebeliğim özele gitmeyi düşünüyorum perşembe günü ne diycek acababence geç döllenmedir inşallah. benim mesela yumurtlama günüm tam günündeymiş gebelik de ultrasonda boyutuyla tam günü gününe çıkıyor
İlk gebeliğim hani acaba o yüzden yavaş mı büyüyor anlayamadım bilmiyorumda 13 mm kese 7. Haftada ama kesenin içi boş gibi görünüyor Perşembe tekrar çağırdı2. Gebeligimde 9 haftalikken 21mm idi kese ve bebek görünmedi. 3. Gebelikte doktorum rahmin arkada o yuzden gec görünür demişti
Mrblar bende ekimde boş gebelikten kürtaj oldum ama benim hem 8 hafta daydım hemde kese 20 mm geçmişti senin kese boyutun küçük o yüzden bebeğin görünmemesi normal bide bana vajinalde hep baktılar karından tam görünmeyebilir bence farklı bir doktora görünmekte fayda var umarım bebeğin senledir sağlıklıdırMerhaba hanımlar bugün doktora gittim yolk kesende oluşmuş görünüyor var dedi doktor yoksa özele gidecektim henüz daha bebeği göremiyorum dedi