7. Haftam olmasına rağmen yolk kesem görünmedi

merveusta05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
15
4
1
25
Merhaba hanımlar7+2 de gittim ama yolk kesesi görünmedi normal kesem 13 mm bunu yaşayan var mı ilk gebeliğim çok korkuyorum boş gebelik diye

Yerleşim yeri bazen farklı olabiliyor ve cihazlar o açıyı göremiyor. Benim tüp bebek olmasına rağmen 1 hafta geç gözükmüştü. Yukarıya yerleşmiş vajinalden bile görememişlerdi.

Bende boş kese diyince sanırım boş gebelik geçiriyorum diyip çok korktum ama vajinalden de hiç bakılmadı ilk gebeliğim olduğu için sanırım kesemde yavaş büyüyor

image.webp

2. Gebeligimde 9 haftalikken 21mm idi kese ve bebek görünmedi. 3. Gebelikte doktorum rahmin arkada o yuzden gec görünür demişti

2. Gebeligimde 9 haftalikken 21mm idi kese ve bebek görünmedi. 3. Gebelikte doktorum rahmin arkada o yuzden gec görünür demişti
İlk gebeliğim hani acaba o yüzden yavaş mı büyüyor anlayamadım bilmiyorumda 13 mm kese 7. Haftada ama kesenin içi boş gibi görünüyor Perşembe tekrar çağırdı

Merhaba hanımlar bugün doktora gittim yolk kesende oluşmuş görünüyor var dedi doktor yoksa özele gidecektim henüz daha bebeği göremiyorum dedi

Merhaba hanımlar bugün doktora gittim yolk kesende oluşmuş görünüyor var dedi doktor yoksa özele gidecektim henüz daha bebeği göremiyorum dedi
Mrblar bende ekimde boş gebelikten kürtaj oldum ama benim hem 8 hafta daydım hemde kese 20 mm geçmişti senin kese boyutun küçük o yüzden bebeğin görünmemesi normal bide bana vajinalde hep baktılar karından tam görünmeyebilir bence farklı bir doktora görünmekte fayda var umarım bebeğin senledir sağlıklıdır 🙏

Back
X