7 kilo vermek istiyorum.

betsymarie

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
41
1
11
Zonguldak
Merhaba ben 16 yaşındayım, boyum 1.79-1.80 civarı ve kilom 66. Öncelikle sizce kilom iyi mi? Ben okullar açılana kadar, yani yaklaşık 2 ayda 59 olmak istiyorum. İsveç diyeti falan denedim başarılı da oldu ama, bilmiyorum ya daha sağlıklı bir beslenme düzeni istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ya ama ben salatalıktan başka sebze yemedim mesela hayatım boyunca ve sağlıklı beslenemiyorum zaten off ama artık başında 6 olmayan bi kiloda olmak istiyorum😇
tamam isyan etme elinde olan bişi bu
istikrarlı ve nefsin hakim olursan sıkıntı olmaz
yemem ben bunu dediğin şeyleride yemek zorunda kalabilirsin
spor veya egzersizlerle de desteklemen lazım
ve tabi booool booollll su içmen lazım
başka türlü gitmez diyim

Çok haklısıın, ben normalde günde 1 bardak su ancak içen biriyim ama artık daha fazla içmem lazım herhalde 😕 Cok teşekkür ederim bilgilerin için

Meyan kökü cayi yap odem söktürür bol limon lu ic ondan sonra tartil ondan sonra spor yap ben pilatese baslicam set aldjm yarin gelirse baslicam.
Sende kilolu degilsin boyuna gore ideal. ama sporla sıkılasmak daha ideal olur sonucta verilen kilolar bi sekilde geri geliyo.

Dershaneye falan gidiyorum ve sinava hazirlaniyorum o yuzden spora gidemiyorum fakat elimden geldigince yuruyorum. Yine de sıkılasır mıyım ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dershaneye falan gidiyorum ve sinava hazirlaniyorum o yuzden spora gidemiyorum fakat elimden geldigince yuruyorum. Yine de sıkılasır mıyım ki

Sikilasmayi bende istiyorum pilatese basladim valla umarim sikilasiriz :) dedigim gibi ödem söktürücü caylar ic bide yuruyosun tabi zamanknda kisitli olabildigi kadar olur :)

Merhaba uzun bir süredir kilo vermek istiyorumm.Aslına bakarsanız 8 kilo verdim.Ama bu yeterli değil ne giysem yakışmıyor kocaman göbeğim ve kalçam var yemek yemeye aşık bi insanım denemediğim yöntem kalmadı delireceğimm

Sanırım hala vermen gereken kilolar var çünkü ideal kilona ulaştığında göbeğin falan da azalır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…