Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım ip atlarken kalp ritmi değişiyor zaten kalori yaktıran kısım orada devreye giriyor 100 tane yap 5 sn 10 sn ara ver ama asla o ritim normale donmesin sonra devam mesela sabah 200 öğle 200 akşam 200 yapan biriden sen kalp ritmini duzelmeden 600 atlarsan daha çok kalori yakiyorsun başlarken diyet çok araştırma yaptım ben netten o yüzden böyle diyorum
Hım anladım 1 saat ara vermeden imkansız ama yarım saat yarım saat yapabilirim diye düşünüyorum biri sabah biri akşam

Simdilik ilk derdim biran önce 55 kiloya düşüp bu diyet işini bitirmek bugün uzun uzun düşündüm eşimle de uzun uzun konuştuk 2009 dan beri hep bi diyetteyim bi al bi ver artık önce buna son vereceğim bugün ne canım istiyorsa yedim kendimi psikolojik olarak hazırladım ve gerçekten çok güçlü hissediyorum yarın mükemmel başlayıp ve bitireceğim
En zor kısmı diyetin bu canım al ver hem sen bedenen hem ruhen yoruluyorsun kafamda bitirmek en iyisi sonra beraber koruma yaparız ne güzel

Hım anladım 1 saat ara vermeden imkansız ama yarım saat yarım saat yapabilirim diye düşünüyorum biri sabah biri akşam
O zaman ne olursa olsun vücut 45 dk sonra yağ yakıyor evet kalori harcıyorsun ama yağdan gitsin istiyorsan yarım saat ip ardından yarım saat plates tarzı egzersiz yap iple ısınan vücut daha güzel yağ yakıyor egzersiz de 1 saatte tamamla sonra yarım saat daha ip atla günde 1.bucuk saat spor yapmış olursun hem kalori hem yağ yakmış olursun

O zaman ne olursa olsun vücut 45 dk sonra yağ yakıyor evet kalori harcıyorsun ama yağdan gitsin istiyorsan yarım saat ip ardından yarım saat plates tarzı egzersiz yap iple ısınan vücut daha güzel yağ yakıyor egzersiz de 1 saatte tamamla sonra yarım saat daha ip atla günde 1.bucuk saat spor yapmış olursun hem kalori hem yağ yakmış olursun
Hım anladım şöyle deneyeyim yarım saat ip 30 dk jillian sonra yine yarım saat ip

Bugün menu
Sabah 10.00
1 haşlanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yeşillik
1.5 adet kızarmış form ekmek

Aksam15.45
1 adet lahmacun
1 bardak ayran
Yeşillik

Ara
10 antep fistik 15 kuru uzum

1.5 lt su icildi.. @MiuLego

75 dakika tempolu yürüyüş yapildi.. @begum75 .....

Mortiiii can @Daydream-
Afiyt olsun ada tertemiz menğ olmuşş
Regli olamiyorum iki gündür olacak gibi karinda bi his dolasiyorum offff olsamda rahatasammm artikkk:dua::dua:
Benim de öyle oldu ağrısı geldi 2 gün sonra da kendisi geldi
Çayın yanına kek geldi:duduk:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:Ağzımıza sürmüyoruz oniiiii
Simdi yapicam minnos uyudu. Sobra da nutfak. Basim cok agriyor su icemedim bugun pek.

Ayyy o nasil yapiliyordu ki netten bi bakiyim. Ama kendimi kabaga sartlamistim. Bilemedim simdi
Vicdan çorbası da kabaktan zaten çiçeaaaam
Tğm gün onu içiyorsun
Miu bende denesem olmazmiiii
Sadece perşembe olmak kaydıyla dene kuzum tabi
Iyi aksamlar kizlar
Menum
Limonlu su
Sabah- 1 yumurta, 1 tb ekmek, salata, 2 tam ceviz, 1 gun kurusu
Ara - 1 cennet hurmasi, 1 elma
Oglen- 1 dilim yufka salatasi, 1/2 patates (kucuk), 10 findik, 1 incir kurusu
Aksam - bol salata (peynirli), 1 incir kurusu
Daha da yemem her halde
2 litre su
20 dak kosu - 80 puan
45 dak cardio -157.5 puan
Toplam - 237.5 puan
@MiuLego
@begum75
Yufka salatası ne oluyor ilk kez duydum:skandal:
Adı bi hoşuma gitmedi sanli:skandal:
Patates de var karbon..
İnşallah bol yufkalı birşey değildir..
Gerisi iyi gibi
Benim aklımdan geçiyordu Kabaklı Dilara kocaginkini yapacağım. Ecemavi çok sessiz ilerliyor. Birimler çeviriyor kesin Detox suyu mu içiyor bilemedim ki
Aynen çakıl benim dediğim de dilara kocağın kabaklı vicdan çorbası
:KK70::KK70::KK70::KK70:

Günün menüsü
Sabah 13.00

2 domates
2 kozlenmis biber
2 kaşık kozlenmis patlıcan
30 gr beyaz peynir
5 zeytin
1 tane Çengelköy salatalık
40 gr yufka ekmek

Saat 15-16 arasi

1 muz
1 elma
1 mandalina
2 ceviz
2 kaşık Kıymalı makarna

Saat 19
20 gr Züber Yerfıstığı ve antep fıstığı

Saat 20
Mercimek çorbası yagsiz
Afiyet olsın beğendim ben çakıllll
Sıkı bir planla önümüzdeki en kısa sürede 55 kiloya düşmek istiyorum diyet olarak bir ara yaptığım son 3 kilo listesi bi yapacağım günlük spor olarak ne önerirsiniz çok kalori yatırmalı ama kısa sürede malum çocuklar vaar çok uzun zaman ayıramam aslida jillian 30 Day e mi başlasam diyorum ama fikrinizi sormak istedim
Hiit cadio ve ip atlama

Cutemom007 Cutemom007 cnm oki öğün beslenmeli bordo yeter düşünmezmisin
Canım iki öğün bana yaramadı ya çok aç hissediyorum bana aralı marali diyet iyi geliyor bu benim liste çok iyi verdiriyor haftada 1.5 vermiştim önce yaptığımda pek de zorlanmamistim daha emin adımlarla gideyim diyorum

Afiyt olsun ada tertemiz menğ olmuşş

Benim de öyle oldu ağrısı geldi 2 gün sonra da kendisi geldi

:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:Ağzımıza sürmüyoruz oniiiii

Vicdan çorbası da kabaktan zaten çiçeaaaam
Tğm gün onu içiyorsun

Sadece perşembe olmak kaydıyla dene kuzum tabi

Yufka salatası ne oluyor ilk kez duydum:skandal:
Adı bi hoşuma gitmedi sanli:skandal:
Patates de var karbon..
İnşallah bol yufkalı birşey değildir..
Gerisi iyi gibi

Aynen çakıl benim dediğim de dilara kocağın kabaklı vicdan çorbası

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yapariz be kaptan. Sabah kahvalti oglen aksam vicdan yapiyoruz yaglari eritiyoruz deil mii

Back
X