kızlar yaa inanamazsınız havalarda uçuyorum resmen gerçi bu 3 kilo hemen hemen 1.5 hafta boyunca gidenler..bi de biliyosunuz yeni başladım onun da etkisi var sanırım...ama gene de çok mutluyum kızlar yaaa...acaba 75 olabilir miyim diyodum bi de baktım 74 olmuşum ...küsuratı da yok...dün akşam da sırf buraya kilo bildirimi yapacağım diye geç vakitte baskül aldırdım kocama...normal alalım dedi yok dedim dijital alayım ki küsuratını bileyim...o da gülüyo fena kaptırdın sen diyeee....
cuma zayıflama yarışması 153.etap
( 16 - 23 nisan )
153.etap bireyselde
7.takımdan
1.zalimi.................................6.3 / 7.65%:hooray::lepi:alkisalkisalkis
7.takımdan
2.saliormoon........................... 3 / 3.89%:hooray::lepi:alkisalkisalkis
5.takımdan
3.mersa....................................2.5 / 3.26%:hooray::lepi:alkisalkisalkis
Cuma zayıflama yarışması 153.etap
( 16 - 23 nisan )
takımlarda
1........................7.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis
2........................5.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis
3........................4.takım:hooray::lepi:alkisalkisalkis
kızlar selammm
ancak gelebildim benim kız biraz rahatsız ve huysuz durmadı bütüngün anca uyudu.
zalimi tatlım ellerine sağlık canım.
paylaşım alanında yayınlanan listeleri kontrol zorunluluğu yoktu canım.sonuçta her takımın kardeş takımı var ve kontrolden geçiyor.ama sen bu kadar uğraş vermişsin teşekkür ederim canım.
bu arada takımı canı gönülden kutluyorum.benim bir katkım olmadı ama kilo veren arkadaşlarım çoktu bu hafta.
haftaya umarım emoş ben meral ve çiğdemde bu kilo veren gruba dahil oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?