Kizim 7 yasinda ve 2 aydir kahverengi akintisi vardi gittikce cogaldi. Bikac gun oncede kulodunda kan vardi. Sizce bunun sebebi ne olabilir???? Boyle bisey goren duyan varmi daha cok kucuk cunku??? Dra goturcem haftaya randevumuz var.
Kizim 7 yasinda ve 2 aydir kahverengi akintisi vardi gittikce cogaldi. Bikac gun oncede kulodunda kan vardi. Sizce bunun sebebi ne olabilir???? Boyle bisey goren duyan varmi daha cok kucuk cunku??? Dra goturcem haftaya randevumuz var.
Evet kilolu sayılmaz. Benim amcamın kızı 9 yaşında regl olmuştu. ama şişman diyebileceğimiz noktadaydı. Doktor kilodan kaynaklı hormonal bozukluk olduğunu söylemişti. Ayrıca küçükken geçirdi bi rahatsızlığın etkisiydi. Onu bildiğim için o açıdan yaklaşabildim bir tek.. Kullandığı ilaçlardan da olabilir belki. Kötüsünü düşünme şimdiden.
korkmayın, her şeyin erken teşhisi iyidir.
daha tam başamamışken götürmeniz önlemini alır, daha kolay tedavi sağlar.
onun dışında belki regl de değildir basit bir şeydir.
Allah şifa versin.
Insss onemli birsey yoktur....
Benim ablam 9 yasinda direk normal adetini gordu....
Ama ablam zaten yasina gore yapiliydi....
Bu konuda erken teshis cok onemli....
jinekoloğa gittik. çok şükür adetle ilgisi yokmuş gelen kanın. dudak içleri aşırı tahriş olmuş, böyle kesik kesik banada gösterdi dr.. kan ordan gelmiş. krem verdi. akıntı içinde, normal olabilir dedi, yeşil renk olmadığı sürece problem yokmuş. yani çok şükür adet değilmiş. ultrasonla da kontrol edildi herhangi bi kitle falanda görülmedi. çok rahatladımmmm
jinekoloğa gittik. çok şükür adetle ilgisi yokmuş gelen kanın. dudak içleri aşırı tahriş olmuş, böyle kesik kesik banada gösterdi dr.. kan ordan gelmiş. krem verdi. akıntı içinde, normal olabilir dedi, yeşil renk olmadığı sürece problem yokmuş. yani çok şükür adet değilmiş. ultrasonla da kontrol edildi herhangi bi kitle falanda görülmedi. çok rahatladımmmm
bi jinekolağa götürün..
bir iki muayene hormon testi falan yapabilirler.. :) umarım ciddi birşey yoktur:) ben ilk adetimi 12 13 ümde olmuştum ağrılıydı diğerleri full ağrısız oldu :) şuan adetliyim ve ağrısız