7 yaşındaki kızım altına yapıyor

drygmsy

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
9
1
286
Sivas
7 yaşında bir kızım var ve geceleri altına yapıyor gece kaldırsam bile tuvalete yine de yapıyor ne kadar çok kaldirirsam o kadar çok yapıyor birde uykusu çok derin zor kaldırıyorum doktora götürdüm ama tam 7 yi doldurmadigi için ilaç vermiyor zaten zararlı ve kısır yapıyormuş diye duydum ve o yüzden kullanmak istemiyorum alarm yöntemi de acımasızlık gibi olur bir anda uykusundan bir ses ile uyanmak . Bilmiyorum ne yapacağımı neye inanacagimi lütfen yardim edin

7 yaşında bir kızım var ve geceleri altına yapıyor gece kaldırsam bile tuvalete yine de yapıyor ne kadar çok kaldirirsam o kadar çok yapıyor birde uykusu çok derin zor kaldırıyorum doktora götürdüm ama tam 7 yi doldurmadigi için ilaç vermiyor zaten zararlı ve kısır yapıyormuş diye duydum ve o yüzden kullanmak istemiyorum alarm yöntemi de acımasızlık gibi olur bir anda uykusundan bir ses ile uyanmak . Bilmiyorum ne yapacağımı neye inanacagimi lütfen yardim edin
bu tip durumların psikolojik bir şey olduğunu okumuştum bir yerde ama tam hatırlamıyorum. psikoloğa götürün bence. en azından alarmdan daha vicdanlı önerileri olacaktır.. o yaştaki çocuklarda olabiliyor böyle şeyler.. ihmal etmeyin ama kendinizide fazla üzmeyin. düzene girecektir.

öncelikle Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bi durum .

dr.muayene ettiğinde herhangi bir sorun olmadığını mı söyledi tahlil istedi mi ? bu sorun genetik te olabiliyor sizin yada eşinizin ailesinde bu sorun yaşanmıs olabilir araştırmasını yapın . aynı zamanda piskolojikte olabilir yakın zamanda kardeşi olduysa okulda problem yaşıyorsa vs.. bunları bilirseniz çözüme ulaşmak daha kolay olacaktır .

şifa diliyorum .

Önerileriniz için çok teşekkür ederim,doktor bir problem bulamadı doktor da sordu genetik olup olmadığını ailelere sorduğum kadarıyla yoktur.1.5 sene önce babaanne ile oturuyorduk taşındık sonra kardeşi olacağını öğrendi birde üzerine okula başladı öğretmenden de memnun değiliz,zaten bütün bunlardan dolayı daha da fazla oldu bende psikolojik diye artık düşünüyorum götürmeyi de düşünüyorum çünkü çocuk psikiyatri yenı geldi. Babamız da sürekli çalışıyor o yüzden herşeye ben bakıyorum herşeyin derdine ben düşüyorum çok yoruldum artık

Bence de psikolog çok işe yarayabilir bu durumda diye düşünüyorum. Umarım çözülür bu sorununuz.

Back
X