Davranış Bozuklukları 7 yaşındaki kızım uyumuyor!

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

soffty

Allahım verdiğine Rıza gosterenlerden olalım ins
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
4.882
6.692
683
7 yaşındaki kızım akşamları uyuyamıyorum dıyerek anne benımle yatarmısın dıyo bu olay 1 aydır böyle önceleri girerdi yataga uyurdu (yarıyıl tatılınde annanedeyız kızımla benım teyzem beraber teyzemın evıne gıttıler kapıyı açamamış neyse çilingir yardımıyla açtıklarında eve hırsız gırdıgını gormusler yatk odası filan darma dagın kızım o gunden beri uyayamıyo gece ruyasında gormus bızım eve hırsız gırdıgını buda tuz bıber oldu)11de yatıyo bende yanına uzanıyorum ha uyudu dıyorum tam kalkıyom anne kalkma benı bekle 12 oluyo yok 1 kadar ugrasıyom kalkınca aglamaya baslıyo konusyorum kızım korkma bız evdeyız yan odadayız yok ışık acık hep uyurken artık eşimle sorun yasamaya basladık bazen o gıdıp kızların odaında uyuo ben ve kızlarım benım odamda gece hayatımız kalmadı ve eşim sinırli bı yapıya sahip bagrıyo bagrıncada korkudan karnına agrılar gırıyo bunlada ayrı ugrasıyoruz yalandan agrı kesıcı verıyorum sesı kesılıyo kızlar akıl verın bana ne yapmam gerekıyo nasıl davranmalıyım her gece her gece aynı seyler

merhaba arkadaşım bence en sağlamı psikatyriye götür kızını çoçuğun bu yaşanan olaydan etkilenmiş kaygılar korkular yaşıyor olabilir gayet doğal evine hırsız giren teyzene sor bakalım o bu psikolojiyi atlatabilmişmi yetişkinler bile etkilenirken o henüz yedi yaşında bence hiç beklemeden götür ileriki yaşamını dahi etkileyip kaygı ve yanlız kalma fobisi oluşabilir

canim cok etkilenmis cocuk demekki. bence ustune hic gitme ve onu hemen bi cocuk psikologuna gotur belki ilerde unutur ama bu cesaretsizlik kisiliginde sorunlara neden olabilir

üstüne çok fazla düşmüyorum zaten şimdililık bıraz daha beklıyecem geçmezse o zaman
zaten beraber yatıyoz yatmazsakta muhakkak gece yanıma gelıyo

çocuğunuz çok korkmuş onunla sürekli konuşun ve bir uzmandan yardım alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…