7 yıl bekle evlen ve dayak ye !

ben evlilğimin 5. günü dayak yemeye başladım 7 yıl evli kaldım en sonunda dayanamadım boşandım ama o dayak yediğim sürece medet umardım biri beni kurtarsa diye çünkü çekiniyodum böyle bişeyi aileme söylemeye çok sevdim severek evlendim kendim istedim bununda etkisi olmuştu yüzüm tutmuyodu aileme demeye bence bir çıtlat sevapda edersin...

canım ne insancıklar var şu alem de, 5. gün de dayak mı olurmuş, gerekeni yapmışsın... tebrikler

Konuştum yalvarıyor söyleme kan çıkar diye. Kendi ağzıyla diyor hergün herşeyime bahane buluyor yaptığım yemeğe evimin temizliğine giydiğim kıyafete. Resmen kararsız kaldım ya. yarın tekrar arayıp ikna etmeye çalışacağım :47:

zıkkım yesin o zaman kocakafa :47:

Doğru düzgün, kendisine destek olacak, o adama sert bir tepki koyacak bir ailesi varsa hiç durmayın. Bu iş şaka değil, ölüme kadar yolu var.

Arkadaşınız şiddet gören bir çok kadın gibi sağlıklı düşünmüyordur tahminen, suçu kendinde arıyordur, bir daha olmayacağına, adamın çok pişman olduğunu söylüyordur vs vs...

Arkadaşlığımızı tehlikeye sokacak olsa bile, sonunda ben kötü olacak olsam bile söylerdim.

Ya da arkadaşınızı ikna edin, gidip rapor alsın, şikayetçi olsun...

Ve lütfen bunu okumasını sağlayın: Bianet :: Şiddete Uğrarsam Ne Yapmalıyım? - Bianet

Bir kendim ettim kendim buldum vakası daha...
Ailesine söyleyin...Böyle durumlara tepkisiz kalmayalım...Ne olursa olsun, söyleyin ailesine...
Tutmasınlar kızlarını orada...

Back
X