Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 sene dayandık hayata ve birbirimize..10 gün sonra sınavım var..biraz önce de bitti her şey! ben bu sınava senin için hazırlanıyordum farkında mısın?!
niye bir sınava başkası için hazırlan ılır anlamadım.bir şey yapılıyorsa ve sonu kendin için iyi olcaksa neden başkasına mal edilir.takma bence kafana stresten olsa gerek sınavına az kalmış odaklan iyice.önemli bir zman dilimindesin sınavına odaklan ve kesinlikle pes etme dünyanın sonu değil sınavını düşün senin için hayatındaki önemini düşün hiçbiyin sonu değil.ne aşklar ne evlilikler bitiyo ve unutma önce sen başkası değil
bence de bir şey yapıyorsan, kendin için yap ve bu sınavın da sonunu getir canım. çok az kalmış, ona odaklan, sonrasında su akar yatağını bulur zaten...
7 sene dayandık hayata ve birbirimize..10 gün sonra sınavım var..biraz önce de bitti her şey! ben bu sınava senin için hazırlanıyordum farkında mısın?!
canım sanırım kpss sınavı bende gireceğim. üzülme canım o kadar emek vermişsin bir yıl boyunca hazırlanyrz emek veryrz şu on gun içinde çok zor olsada onu hatıratacak şeyler yapma kafanı dağıtmaya çalış sınavı atlat ondan snra zaten düşünürsün. allah yardımcın olsun