7 Yılın Faturası Sağlığıma Kesiliyor

Sweettym

Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
398
39
318
Artik dayanamıyorum cok kotuyum. Yazamiyorum bile ağlamaktan. Doğru dürüst kimseyle konuşamıyorum. Kırılıyorum, sinirleniyorum, icime atıyorum. Atmadığım ve biraz sesimi yükselttiğim zaman saygisiz oluyorum. Ceza alıyorum bir de. Yeter ben artık dayanamıyorum. En karanlık vaktindeyim gecenin. Ne zaman doğacak benim güneşim? Artık sınır krizleri geçirip bayılmaya başladım. Bir yanda esimin insafsızlığı, bir yanda babamin ciddi saglik problemi, iki cocuk, uykusuz geceler, ota b.ka sinirlenen bir koca napcam ben?

Artik dayanamıyorum cok kotuyum. Yazamiyorum bile ağlamaktan. Doğru dürüst kimseyle konuşamıyorum. Kırılıyorum, sinirleniyorum, icime atıyorum. Atmadığım ve biraz sesimi yükselttiğim zaman saygisiz oluyorum. Ceza alıyorum bir de. Yeter ben artık dayanamıyorum. En karanlık vaktindeyim gecenin. Ne zaman doğacak benim güneşim? Artık sınır krizleri geçirip bayılmaya başladım. Bir yanda esimin insafsızlığı, bir yanda babamin ciddi saglik problemi, iki cocuk, uykusuz geceler, ota b.ka sinirlenen bir koca napcam ben?

yaşadıklarını baştan anlat ki yardımcı olabilelim canım Allah yardımcın olsun ..:2:

Nereden başlayayım balayimizda bile sorunluydu esim. Cok agresif, bana oğluma, yolda yavaş giden şoföre herseye bağırıyor. Benimse ona sinirlenmem saygisizlikmis.
Bir gece bebek ağlıyor susmadı diye kızdı, cevap verdim diye okulumu yasakladı.
Yine saçma sebeplerden evden dışarı çıkmama izin vermediği bir hafta geçirdim.
Cep telefonumu aldı, gözdağı vermek icin bana ulasamayanlar onu arasında geri aldım.
Kredi kartımı aldı sonra yemelik almak icin verdi.
Şimdi de harçlık vermiyor.
Aynı evde iki yabancı gibi olduk.
Birsey istese emrediyor sert bir tonda.
Özellikle oğlumun önünde boyle yapması ....
Küfürleri hakaretleri gündelik cümleler oldu.
Cok kırginim coooook.

bız herseye senın yasadıgın sorunlarla basladık herseye sabrettım sustum ıcın ıcın agladım katlandım 8 yıllık evlıım 2 cocugum var hersey cocugklarım ıcın cektım ve suan cıkmazdayım ne olursa olsun arkanda duran ve sana kendın buldun dıye cevap verecek bı aılen yoksa cekme sana ve cocuguna yazık olur

Tuvalet kağıdı yerinde değil diye kızdı, zaten babam iki haftadır yogun bakımda beyin kanaması geçirdi, gözlerini açması günler sürdü, ben en son gördüğümde nefes alırken o kadar kötü oluyordu ki, gözümün önünden gitmiyor. Kafamda bunlar var, kucağımda kızım, tuvalet kağıdı deyince yeter artık dedim. Nasil dermisim, o an gözüm dondü, bebeğimi neredeyse kucağımdan düşürüyordum. Yere yığılıp ağlamaya başladım. O halimle bile hala tehditler, küfürler, beni öyle bıraktı çekti gitti. Zorla ablamı aradım. Aynı sitedeyiz. Geldi, ama ben de kendimi bıraktım artık falan. Acile götürdüler, sakinlestiriciyle kendime geldim. Sonra yine yasadım aynısını bu sefer onunla yalnizdim. Korkuyordum. Kimseyi aramadı, kolumu hissetmiyordum. Sonra biraz iyi hissedince ben aradım ablamı geldi. Yine olursa ne yapacagım diyorum.

Balayında bile agresif, saygısız adama bir de neden 2. çocuk ? Ne demek dışarı çıkmanı yasaklamak,kredi kartını almak? Bunlara nasıl izin veriyorsun senin hiç kendine saygın yok mu? Şimdi diyeceksin ki çocuklarım için katlanıyorum. İlerde çocukların aferin anne bizim için ömrünü harcamışsın, kendine saygını kaybetmişsin demeyecek sana. Çocuklarını bu mutsuz huzursuz ortamda büyütme. Kendine saygı duy, sinirlerine hakim ol. Bebeğin kucağındayken daha dikkatli ol. Eğer o bebek düşer ve zarar verirsen öküz kocanın hayatını mahvetmesinin üstüne bir de bebeğinin sağlığından olursun Allah korusun. Değmez gerçekten, kendini bu kadar hırpalama.

ne dıyım az daha sabret babanın ıyılesmesı ıcın Allah bıran once sıfalar versın ama kurtul baska cıkarın yok belkı duzelır dıye bekledım ben ama suan ölu gıbı yasıyorum gulmenın ne demek oldugunu bılmıyorum senın yıne ablan var ıcını doktugun ben kımseye anlatamıyorum erkekmı oglum ve babam harıc Allah bıldıgı gıbı yapsın az daha sabret

bız herseye senın yasadıgın sorunlarla basladık herseye sabrettım sustum ıcın ıcın agladım katlandım 8 yıllık evlıım 2 cocugum var hersey cocugklarım ıcın cektım ve suan cıkmazdayım ne olursa olsun arkanda duran ve sana kendın buldun dıye cevap verecek bı aılen yoksa cekme sana ve cocuguna yazık olur

Ailem sahip çıkar ama babam bu uzuntuyu kaldıramaz. Daha yogun bakımdan yeni çıktı, inşallah taburcu da olacak. Ama iyileşmesi icin uzun bir süreç var. Bir odada o, bir odada ben ve iki cocuk, olmaz. Annem de cok üzülür, yapamıyorum, gidemiyorum.

Balayında bile agresif, saygısız adama bir de neden 2. çocuk ? Ne demek dışarı çıkmanı yasaklamak,kredi kartını almak? Bunlara nasıl izin veriyorsun senin hiç kendine saygın yok mu? Şimdi diyeceksin ki çocuklarım için katlanıyorum. İlerde çocukların aferin anne bizim için ömrünü harcamışsın, kendine saygını kaybetmişsin demeyecek sana. Çocuklarını bu mutsuz huzursuz ortamda büyütme. Kendine saygı duy, sinirlerine hakim ol. Bebeğin kucağındayken daha dikkatli ol. Eğer o bebek düşer ve zarar verirsen öküz kocanın hayatını mahvetmesinin üstüne bir de bebeğinin sağlığından olursun Allah korusun. Değmez gerçekten, kendini bu kadar hırpalama.

Baslarda bu kadar degildi, cok guzel zamanlarımız da oldu, mutlu anlarımız. İkinci cocuk kararından önce cok düşündüm. Hatta onunla da konuştum. Oğlumun hayatta bir kardesi olsun istedim. Ve oldu. Evet cocuğum olmasa bu adama bir dk bile katlanmadım. Bu hale gelecegini bilsem oğluma hamileyken bana " surunerek de olsa bu evi temizleyeceksin" dediginde bırakırdim. Hep duzelecegini ümit ettim ben de. Belki de kendimi kandırdım. Şimdi de gidemiyorum. Kendi ayaklarım üzerinde duracak gücüm yok. Cocuklarım icin katlanmiyorum, onlara bakar mı, nafaka verir mi emin değilim. Benden almaya kalkarsa? Yoksa onların da psikolojisi bozuk yetişecek, tıpkı benim kocam gibi...

devlet cocukları zaten sana verır emın degılım ama 10 kasına kadar anneye verılıyor alması ımkansız annenın yuz kızartıcı sucu olmadıgı surece anneye verılır daha sonra cocugun ıstegıne baglı kalıyor dıye hatırlıyorum cocuk parasını devlet mecburen baglıyor vermese bıle dava acarsın nafakayı odemıyor dıye devlet mecburen odettırıyor cocuk parası altında

devlet cocukları zaten sana verır emın degılım ama 10 kasına kadar anneye verılıyor alması ımkansız annenın yuz kızartıcı sucu olmadıgı surece anneye verılır daha sonra cocugun ıstegıne baglı kalıyor dıye hatırlıyorum cocuk parasını devlet mecburen baglıyor vermese bıle dava acarsın nafakayı odemıyor dıye devlet mecburen odettırıyor cocuk parası altında

Hukuki prosedür öyle de olsa ben esime güvenmiyorum iste, ona güvensem babasına güvenmiyorum. Önce bizi bu hale getirdi, beni her fırsatta kötüledi, tabi esim de koca adam mantıklı davranabilirdi ama yapmadı. Yine mantıksızlık yapar da cocuklarımı benden kaçırırsa?

Cok safmisim cocukmusum evlendiğimde. Zamanla düşündükçe anlıyor insan bazı seyleri. Herkes kaynanadan çeker, ben kayınpederden. Kaynanamı öyle bir sindirmiş ki, bana bile çektirecek halı kalmamış kadının. Kendisi çektirdi ama yıllarca, her işimize burnunu soktu, benimle ilgili esime yazdığı mailleri yilllaaaar sonra okudum ve şoke oldum. Beni o kadar kötülemiş ki, ben kayınpedere saygısızlık ediyormuşum da neler neler. Bana nasil davranması gerektiği hakkında nasihatleri de var.

Allah sabır versin hergün bu işkenceyi çekmektense yavrularınla bir kuru ekmek ye daha hayırlı olur senin için... en azından çocuklarınızı kurtarırsınız..

çocuklarım için diyosunuz ya aslında onlara iyilik değil kötülük yapıyosunuz... sonuçta sizin kararınız hiç birimiz şunu yap diyemeyiz fakat görünen köyde kılavuz istemiyor...
Allahım hakkınızda en iyisini versin inş..

Bunlar sadece gördüklerim. Kim bilir daha bilmediğim neler var. Ya soruyorum size bir baba yeni evli oğlunun oda kapısında niye bekler? Niye sabah saat 8'e oğluyla başbasa disarda program yapar? Sehirdisindalar diye onlara yatılı girmişiz de niye sabahın köründe kapımıza dayanıp da esimi çağırır? Cevap geç geldi diye niye kudurarak, " Siz ne yapıyorsunuz orada ?" diye bağırır?

Allah sabır versin hergün bu işkenceyi çekmektense yavrularınla bir kuru ekmek ye daha hayırlı olur senin için... en azından çocuklarınızı kurtarırsınız..

çocuklarım için diyosunuz ya aslında onlara iyilik değil kötülük yapıyosunuz... sonuçta sizin kararınız hiç birimiz şunu yap diyemeyiz fakat görünen köyde kılavuz istemiyor...
Allahım hakkınızda en iyisini versin inş..

Âmin cok teşekkür ederim hepinize. Sadece hala bir ümit kırıntısı var icimde. Esim babasından cok kötü muamele gormuş, o adam annesine daha beterlerini yapmis. Esim de bilinc altinda onu modellemis. Bu yüzden aile danışmanına gitmeyi şart koşacağım. Eğer o sekilde çözülürse ne ala, yoksa boyle gitmeyeceğinin ben de farkındayım. Hergün kavga gürültü, tartışma icinde büyüyorlar. Fiziksel Şiddete ramak kaldı. Kızım bir yasında, bu sabah babasının bağırma sesiyle uyandı ve ağlamaya başladı. Hala huysuzluk yapıyor. Birsey de yemedi az önce uyudu. Oğlum 5 yasında stres altında cis kaçırıyor. Psikologa götürüyoruz. Ufuk karanlık gözüküyor ama sonra daha da pişman olmaktan korkuyorum.

Kocanın baska bır kadını hamıle bıraktıgından bahsetmemısın

sorunları olan ınsanlarla dalga gecmek hosunuza gıdıyor sanırım

bır gun arayla acılan konunun ıcerıgı bu kadar farklıysa soru sorabılırım
kendı fıkırlerınızı kendınıze saklayın

Back
X