• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıllık evliyim birtane bile düğün fotoğrafım yok

hzeldlara

hazel dilaranın annesi
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
480
264
123
41
Merhaba arkadaşlar 7 yıldan beri her fırsatta eşime hatırlatıp gündeme getirdiğim bir konu var. 7 yıldır bir sonuç alamadım bakalım sizler bu konu hakkında nasıl yönlendireceksiniz.
7 yıl önce eşim okulunu henüz bitirmeden evlendik. Ben çalışıyordum, düğün masraflarının çoğunu ben ve ailem karşıladı. düğünden sonra 12 tane hediyelik ve 3 tane de kalın bileziği para ve liraları kayınvalideme masrafları karşılamaları için verdim. çünkü eşim henüz işe başlamamıştı ailesine de yük olamazdık. diyeceksinizki okulu bitmeden neden evlendiniz çünkü üniversite 2. sınıfta nişanlanmıştık ve aradan 6 yıl geçmesine ramen o okulu bitiremediği için evliliği erteliyorduk ve bu durum ilişkimizi yıpratmıştı. evlenme kararı aldık. neyse gelelim asıl konuya. düğünde gelinliğimi kredi kartına taksitle almışlar sonra ödeyemediler taksitlerini ben yatırdım. fotoğrafçıda fotoğraf çektirdik 2 yıl sonra doğum günümde gidip cd ye attırmış dağum günü hediyesi olarak slayt yapmış bana. neyse sevindim teşekkür ettim. ama hala aradan 7 yıl geçmesine ramen benim bir düğün albümüm yok. çalışıyorum istesem tabiiki gidip albümü kendim yaptırabilirim ama bence böyle şeyler bayanlar için önemli bunu eşimin yaptırması gerekmez mi? geçen yıl hamileliğimde gidip beyaz bi elbise alayım onla yeniden resim çektireyim diye düşündüm ama o tadı vermezdi. ha bu arada fotoğrafları çektirdiğimiz sütüdyo kapanmış bizim fotoğraflar alınamadan yok oldu tabii. ben kimin evine gitsem herkesin duvarında düğün fotoğrafları albümler çerçeveler var ve ister istemez üzülüyorum. aradan 7 yıl geçti evet ama her fırsatta bunu gündeme getirdiğimde eşimle aramız bozuluyor. onu üzmek istemiyorum ama ben de bu duruma çok üzülüyorum. bu konuyu unutmalımıyım sizce ya da eşimin bu konuda duyarlı olup benim için bişeyler yapmasını mı sağlamalıyım. ne olur bi fikir verin bana. yine 1 haftadır bir arkadaşımın düğün fotoğraflarını gördüğüm ve açıkçası kıskandığım için aramız bozuk. o da bana trip atıyo haliyle 7 yıldır her gün aynı şeyi dert etmiyoruz ki ona göre ben bazen huzursuzluk çıksın diye böyle yapıyorum. ama yemin ederim sadece bende diğer tüm evliler gibi bi albüm istiyorum.

bnm kardeşim 5 sene önce dış mekan için anlaşmıştı o gün tesadüf yağmurdan dolayı dış mekan çekim olamadı
sonra hamilelik doğum felan derken evlendikten 3 sene sonra tekrar arkadaşından gelinlik bulup saçını makyajını yaptırıp dış mekan çekim yaptırdı hatta şansına o günde yağmur yağdı ama o bir kere inat etmişti

erkekler böyle konuları çok sevmez istemezler ama sonuçta konu mankeni olarak bulunması şart :)
bence siz herşeyi, ayarlayıp yapsanız yine de kabul etmez mi ?

Merhaba arkadaşlar 7 yıldan beri her fırsatta eşime hatırlatıp gündeme getirdiğim bir konu var. 7 yıldır bir sonuç alamadım bakalım sizler bu konu hakkında nasıl yönlendireceksiniz.
7 yıl önce eşim okulunu henüz bitirmeden evlendik. Ben çalışıyordum, düğün masraflarının çoğunu ben ve ailem karşıladı. düğünden sonra 12 tane hediyelik ve 3 tane de kalın bileziği para ve liraları kayınvalideme masrafları karşılamaları için verdim. çünkü eşim henüz işe başlamamıştı ailesine de yük olamazdık. diyeceksinizki okulu bitmeden neden evlendiniz çünkü üniversite 2. sınıfta nişanlanmıştık ve aradan 6 yıl geçmesine ramen o okulu bitiremediği için evliliği erteliyorduk ve bu durum ilişkimizi yıpratmıştı. evlenme kararı aldık. neyse gelelim asıl konuya. düğünde gelinliğimi kredi kartına taksitle almışlar sonra ödeyemediler taksitlerini ben yatırdım. fotoğrafçıda fotoğraf çektirdik 2 yıl sonra doğum günümde gidip cd ye attırmış dağum günü hediyesi olarak slayt yapmış bana. neyse sevindim teşekkür ettim. ama hala aradan 7 yıl geçmesine ramen benim bir düğün albümüm yok. çalışıyorum istesem tabiiki gidip albümü kendim yaptırabilirim ama bence böyle şeyler bayanlar için önemli bunu eşimin yaptırması gerekmez mi? geçen yıl hamileliğimde gidip beyaz bi elbise alayım onla yeniden resim çektireyim diye düşündüm ama o tadı vermezdi. ha bu arada fotoğrafları çektirdiğimiz sütüdyo kapanmış bizim fotoğraflar alınamadan yok oldu tabii. ben kimin evine gitsem herkesin duvarında düğün fotoğrafları albümler çerçeveler var ve ister istemez üzülüyorum. aradan 7 yıl geçti evet ama her fırsatta bunu gündeme getirdiğimde eşimle aramız bozuluyor. onu üzmek istemiyorum ama ben de bu duruma çok üzülüyorum. bu konuyu unutmalımıyım sizce ya da eşimin bu konuda duyarlı olup benim için bişeyler yapmasını mı sağlamalıyım. ne olur bi fikir verin bana. yine 1 haftadır bir arkadaşımın düğün fotoğraflarını gördüğüm ve açıkçası kıskandığım için aramız bozuk. o da bana trip atıyo haliyle 7 yıldır her gün aynı şeyi dert etmiyoruz ki ona göre ben bazen huzursuzluk çıksın diye böyle yapıyorum. ama yemin ederim sadece bende diğer tüm evliler gibi bi albüm istiyorum.
eşin istemiyorsa yapmaz kuzu biz ne desek sen ne yapsan boş bizimde düğün albümümüz yok kpder yapıldı anlaştık fotografcuyla dedi ama 6 7 tane fotograf tan başka bişey gelmedi elimize benimde elimde tek bi kare resim var ne video ne resim yok geçenlerde eşim araştırmış 600 800 tl arasında değişiyor çekimler albüm vs yapacak durumumuz yok yapamadık

bnm kardeşim 5 sene önce dış mekan için anlaşmıştı o gün tesadüf yağmurdan dolayı dış mekan çekim olamadı
sonra hamilelik doğum felan derken evlendikten 3 sene sonra tekrar arkadaşından gelinlik bulup saçını makyajını yaptırıp dış mekan çekim yaptırdı hatta şansına o günde yağmur yağdı ama o bir kere inat etmişti

erkekler böyle konuları çok sevmez istemezler ama sonuçta konu mankeni olarak bulunması şart :)
bence siz herşeyi, ayarlayıp yapsanız yine de kabul etmez mi ?
kabul eder ama bunu onun ayarlamasını istiyorum çünkü zaten herşeyi burnumdan getirdi hani eskiyi unutturmak adına biraz duygusal düşünüp bunu o ayarlasa dünyanın en mutlu insanı olurum galiba. bi de doğumdan sonra kilo aldım 47 kiloyla gelinlik giymiştim şimdi 64 kiloyum. aslında her şey zamanında güzel.

Kendin yaptir. Adam 7 yildir yapmamis yani.

'ama o dusuncekti' falan yapma yahu..
kendim yaptırırım da ben derdimi anlatamadım herhalde onun vurdumduymazlığına üzülüyorum yoksa herkes sizin gibi düşünür. bu en basiti zaten. ama benim onca fedakarlığıma karşılık bi albümü haketmemiş olmam üzüyo beni.

Hiç takılmıyorum bu konulara...
Bende 7 yıllık evlıyım neredeyse nıkah masasında cekılen 1 2 foto harici hiç bir fotom yok gelinlikle..
Stüdyoda çekim yaptırmadık ve fotoğrafçıda tutmadık...
Dilede getirmedim eksiklik olarak görmüyorum eşimide kabahat bulamıyorum o zamanki şartlar buna el vermişti acele evlenmiştik zamanımız el vermemişti...
Doğumdada fotoğrafcı tutmadım.Eşim doğuma girebılmıstı ve telefonla çekti bitti gitti....
Herkesin istekleri beklentileri farklı tabi ama bunları en başta konuşmak ayarlamak önemli...
Sonrasında gelinlik giyip bi foto stüdyosuna gitmeyide düşünmedim...
Seçim meselesi.

Eşinizle konuşup fikrini alın olmadı ısrar etmenin faydası yerine zararı olacaktır...
Bunları sıkıntı haline getirip dert sahibi olmayın...

kabul eder ama bunu onun ayarlamasını istiyorum çünkü zaten herşeyi burnumdan getirdi hani eskiyi unutturmak adına biraz duygusal düşünüp bunu o ayarlasa dünyanın en mutlu insanı olurum galiba. bi de doğumdan sonra kilo aldım 47 kiloyla gelinlik giymiştim şimdi 64 kiloyum. aslında her şey zamanında güzel.
Sen yapsan ne olcak ki
bulunurum diyorsa bence sen ayarla
Erkekler ince değiller böyle bir şeyi düşünecek erkek çok nadirdir
sen yap bence ne güzel leinde çok güzel bir hatıra hatta bir iki poz kızınlada çekil :)

Hiç sevmem düğün albümü.çok yapay pozlar duruşlar falan filan gelir bana.albümüm var mı?var.eşimin zoru ile var.kaldırdım attım biyere.onun yerine düğünde kendi çekildiğimiz doğal hallerimiz ve isteyerek kasmadan çekilmiş fotolarımızla dolu albümümüz var.yapacak bişey yok.o düğün heyecanı ile yapmadıysa bu saatten sora hiç yapmaz.hem bu konuları genelde erkekler pek cddiye almaz.

7 yıl geçmiş artık bundan sonra yapmaz eşiniz.Bu kadar istiyosanız siz çaresini bulup kendiniz yaptırın en azından yok demezsiniz.Eşinizden beklemeniz üzülmenizden başka işe yaramaz.

Düğünde neden cekilmediniz ki . Eşinden bekleme yapsa yapardı zaten . Cok istiyorsan içinde kalmasın . Maşallah siz gelin gitmemişsiniz . Gelin almışsınız sanki . Bi fotoyuda ayarlıyıp düğünde yapsaydınız keşke herseyi yapmışsınız zaten . Git de yaptır içinde kalmasın .

Slayttan fotografcı cikarabilir belki, fotolari. Sen onun yapmasini istiyorsun ama zor.. Benim de album olarak yok, tum fotolar cd de. Bi eksikligini yasamiyorum ama benim icimde kalan cok sey oldugu icin esime besinci yilimizda bu konuyla ilgili bi surpriz yapmayi dusunuyorum. İnsallah o gunlere ereriz. O yapmis sen yapmissin degil bence onemli olan, en onemli sey guzel anlari birlikte yasamak. Ne olduysa oldu zamaninda, eger esin kabul ederse ayarla her seyi, cok guzel bi gun gecirin beraber.

Cd den çıkart fotoğrafları. Ama 7 yıl geçmiş yani onu asacak mısınız. şahsen ben asmam çocuğumla olan aile fotoğrafı asarım.

neden kendini yiyip bitiriyosun..git yaptır hemen..
inan herkesin içinde kalan şeyler vardır..
şimdi içimi bi döksem şurda yeminle roman olur. bizim ilişkimiz biraz uzun süreli olduğu için her seferinde eksikleri ben tamamladım her ihtiyacımızı ben karşıladım. onun durumu olmadığı için değil. sadece öyle alıştığı için. şimdi bunuda yaptırırsam diyeceği ne biliyomusun aaa eline sağlık iyi olmuş eee bak yıllardır boşuna sıkıntı yapmışsın:KK43:
ve başka bir durumda yine eksiği benim gidermemi bekleyecek hep yaptığı gibi. nişana gidiyodum kendi nişanıma bi taksi bile yollamadılar bana kuaföre gitmek için 3 km yolu yürüdüm. kend
Hiç sevmem düğün albümü.çok yapay pozlar duruşlar falan filan gelir bana.albümüm var mı?var.eşimin zoru ile var.kaldırdım attım biyere.onun yerine düğünde kendi çekildiğimiz doğal hallerimiz ve isteyerek kasmadan çekilmiş fotolarımızla dolu albümümüz var.yapacak bişey yok.o düğün heyecanı ile yapmadıysa bu saatten sora hiç yapmaz.hem bu konuları genelde erkekler pek cddiye almaz.
iyi de tatlım benim düğünle alakalı hiç fotoğrafım yokki. 7 yıl önce sanırım teknoloji bukadar gelişmemişti ki çeken olmamış.

Back
X