günaydin canimgünaydin kizlar
is yerine gideyim gecmise bakayim dogru düsgün gelemiyorum topik e cumadan beri ara ara kafama agri giriyor
dün baya köt agrim vardin 7.30 da yattim simdi yine agri kesici icdim migdem e de vuruyor
cuma günü isarkadasi kulak burun bogaz doktoruna gittmisdin kafamin agrisindan duramiyorum diye kadin hava üfürmüs intaplanmis demis acaba bende mi gitsem benimde mi öyle bugün arayayim gideyim gecsin artik korkuyorumdaa kafamda birseymi var diye üff
dünde hastaneyi ayaga kaldirdim anneme randevu alcakdim rahatsiz diye kadin ters düz konusdu yok 7inci aya kadar randevu doluymus yok 1 sene sonra kontrolleri yokmusdedim kadin rahatsiz ne yani ozaman gelsin 30 kisi bekler belki alabiliriz dedi
kendi milleti oldumu böyle davranmiyorlar
senmisin bunu yapan hastanenin basina telefon actim bu ne ya diye sagligimizi emanet ediyoruz hastaneler
dün öglenden sonra yine gelecekdim sizlen sohbet etmeye ama hem elim ayagim titredi sinirden hem sikayet ettim ayaga kaldirdim hastaneyi
sonuc persembe 7.30-10 arasi anneme bakacaklar
hadi bakalim bi ters davransinlar yine belediye baskanina kadar giderim bu ne ya rahatsiz diyorum umrundami
öyle iste kizlar dün 2 gün proteinimi bitirdim ama birsey diyeyim bu protein diyeti beni sürekli wcye götütürüyo
sonra görüsürüz kizlar öpüldünüz kendinize ciici bakin![]()

Günaydın çıtırdaklar.
Cuma'ya son 2 gün.
Herkes proteinci bu aralar inşaallah emeklerimizin karşılığını alırız.
Güzel birgün olsun bizlere.![]()
günaydiiin