• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 den 51`e....Seda`nin diyet günlügü

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.880
5.048
358
itiraf ediyorum hayatim boyunca sadece 5 gun diyet yaptim ergenlik donemlerimde katildigim atletizm ve voleybolu vs sasmazsak da hic spor yapmadim....Ayrica spor yapmaktan ve diyetten gercek anlamda nefrettt ediyorum...Ama neymis herseyin bir zamani miladi varmis..bu konuyu bu defa yarim birakmamak ve diyet arkadaslari bulabilmek ümidi ile actim. Aranizda bana katilmak isteyen varsa katilabilir :)) Ayrica düsük maliyetli kesinlikle sok diyet olmayan yavas yasvas saglikli kilo verilebilecek diyet listesi önerilerinizi de bekliyorum herkese merhabaaaa

gectigimiz hafta tarti edindim pazartesi tartildim ve (15.12.2014)70 gösteriyordum ayni gun spora baslamis bulunuyorum....bugun sporda 3. gunum 20dk kosu 20dk yuruyus ve 20dk bisiklet le calisiyorum ayrica Daml aldim 2kg luk damllarla beraber gunde 100 tane squat yapmaya karar verdim cunku en cok kilom basen ve kalcamda bu aksamdan itibaren onu da yapacagim spora simdilik sadece pazartesi sali carsamba ve cuma gidebilecegim....Kilom 70 boyum 161 ve 51 olana kadar ugrasacagim

bugun yediklerim ve yaptigim spora gelirsek....

sabah 10.00 1 elma 2 mandalina
öglen 12.30 tavuk sote(yagsiz) ve ayran
12.40 ile 13.50 arasi spor 10dk kosu 25dk yuruyus 20dk bisiklet
öglen 15.00 gibi 3 yemek kasigi salcali makarna(kacamak yaptim Allah`im makarnaya dayanamiyorum)
aksam icin de yine sote roka ve yogurt yiyecegim simdilik bu kadar her gun yazarim ne yaptigimi:))

Her sali tarti resmimi ekleyecegim ki aslinda kilo vermeyip de buraya utancimdan verdim yazamayim diye :D

Back
X