• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 ten 60 a yolculuğum

yagmur7968

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
3.310
4.914
83
46
Merhaba 41 yaşında 3 çocuk annesiyim 73 kiloyum şu an .Daha önce 57 ye düştüm ama çok sıkı bir diyetle değil tatlı dahil yedim sadece kararında yiyerek verdim.O yüzden sıkı diyet kurallı topiklerde yapamicagimi anladim. Yine yeniden biraz daha sağlıklı beslenerek sevdigim tatlardan vazgeçmeden azaltarak denemek istiyorum. Inşallah başarırım yine .Haydi BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM🌹
Günlük menü paylaşımı ve kilo paylaşımı yapicam insallahhh.

Bugün 1038 kalori aldım bol su içmeye calisiyorum ve günlük bir fincan yeşil çay olmazsa olmazim.

24 ocak 73.2
26 ocak 72.6
Pazar kahvaltım şöyle
2 minik lokma
bir dilim peynir(süzme)
rendelenmiş yarim havuç
5 yeşil zeytin
1porsiyon menemen
2 ceviz ıçi, 2 kayısı
bir çorba kaşığı fıstık ezmesi
şekersiz limonlu çay
toplam 570 kalori aldım günlük almam gereken 1700 .

Akşam yemeğini biraz geç yedik bugün 1700 kaloriyi tamamladım menüm şöyle
Yarim kase mercimek çorbası
Bir porsiyon hamsi buğulama
roka ,domates
Bugün aralarda atistirmalarimda oldu biraz zorlanıyorum sürekli bir şey ler yemek istiyorum ama zamanla geçicek biliyorum.
1 kase yer fıstığı
5 kayısı
6 minik kepekli galeta
Az sonra yeşil çay icerim ve kapanışı yaparım.

Bugün -300 le güne başladım gram gram sudan gidiyor olmali ilk kilolar:)
27ocak :72.3
Kahvaltım
bir yumurtadan omlet
5 yeşil zeytin,yarim domates, yarim salatalık
bir dilim tam buğday kızarmış tereyağlı
1 dilim kasar,yarim dilim beyaz peynir
2 ceviz ıçi ,1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1fincan sekersiz bitki çayı .

Aksam menüm
1 kase tarhana çorbası
Dolu dolu 1 tabak pırasa yemegi(bulgurlu)
bol salata
iki dilim tam buğday ekmeği
Ara :2 fincan türk kahvesi 2 kare bitter
5 kayısı, 4 galeta, fıstık ,dido:oha:
yeşil çay .(Gün icinde atistirdiklarim)
1.5 lt su
toplam 1350 civari kalori aldım.
Bu kadar atıştırmadan sonra umarim eksi görürüm yarın :KK12:

Bugün yine eksiyle başladım güne:)
-400 gr 71.9
Şu ana kadar 680 kalori aldım kahvaltım dün ile aynı hemen hemen haşlanmış yumurta farkı var.
Ara :şekersiz türk kahvesi
3 kare bitter
3 kayısı
3 ceviz ıçi.

Dün akşam biraz rahatsızlandım tansiyonum düştü bugün de devam ediyor :(Yeşil çay da sebep olabiliyor tansiyon düşüklüğüne.
Dün 1600 kalori aldım bugün kilom aynı belkide 3 veya 4 günde tartılsam daha heyecanlı olur :))
Kahvaltım şöyle bugün :
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz, 3gun kurusu
yarim salatalık
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 fincan sekersiz süt
Ara:sade türk kahvesi
1 limonlu kurabiyebiye
Akşama etli patates bulgur pilavi salata yoğurt düşünüyorum.

Şu ana kadar 1100 kalori aldım az önce bir avuç beyaz leblebi 3 gün kurusu yedim. Inşallah kapanış olur diyorum;))

Gecenin bu saatinde çikolata trilece helva çıtır çıtır börek hayal ediyorum 🙄çekmecede oğlusun cikolari gözüme batıyor 😶yiyecekmiyim bilmiyorum 😑Sabaha yazarim sonucu 🤔😄

Eveeet dün gece kahvenin yanında bitter çikolatali gofret i gömdüm :olamaz: onunla kalsa iyi bugün kurabiye poğaça hepsi havada uçuştu :oha::oha::oha::oha::oha::oha:
Ama salmaya niyetim yok akşam yemeğini erken yedim telafi edilecek :sopa:
Bu sabah 72.4 geldim.

Bir avuç beyaz leblebi ve şekersiz limonlu çay iciyorum şu an.sürekli bir şeyler yemek içmek zorundamiyim ben🤔

Bugün 72.6 geldim dünki kaçamaklar dan sonra eksi beklemiyordum.Hafif kahvaltı yaptim arkadaştaydım bugün herşey den yedim ama abartılı değil 1200 kalori aldım şu saate kadar. Ama hiç şu içmedim az sonra sisemi doldurup yatana kadar icerim ve yeşil çay. Yarın da eksi beklemiyorum belki pazartesi günü.Ama bir hafta ya hedefim 69 u görmek insallah

Ben geldim 🤗Hafta sonu ne yaptım tika başa yedim tabak tabak sütlaç çikolata hiç kismadim 🙄
Yarın yine sil-baştan başlıyorum bir haftaya 69 u göreceksinYağmur 🤨
insaallahh 🤲

Back
X