Doğuma Hazırlık 70 x 140 Karyolalar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba herkese.
Ben yeni üye olgum bugün. Aslinda nereye ilk Merhabayi veripde Hosgeldini Alayim bilemedim ama umarim bi sakincasi olmaz.. ben kendim ve bebegim icinde üye oldum.. 16 Haftalik hamileyim.. Forumu takip ediyordum zaten üye olmadan Önce ama Hersey Üyesizlere görünmeyince bende aranizda neden katilmayimki dedim katildim..

Bebek karyolasi ile ilgili bilgi edinmek istiyordum o yüzden hem Merhaba demek istedim hemde konuya girmek istedim belki hemen kaynasiriz..
Almanya dogumluyum ve önceden orda yasadigim icin 70 x 140 Karyola kullaniyordu bütün tanidiklarim, Akrabalarim ve cok kullanislidir.. 6-7 Yasa kadar kullanilabiliyor..
3 Parmakliklari cikan, Sonra büyüyünce Komple bir tarafi cikan, 2 Boyuta ayarlanabilen bir Karyola istiyorum bende.. Hem kullanisli hemde birazcik uygun fiyata.. Bilgisi olan varmi Acaba?

merhaba canım hoşgeldin, dediğin bu beşiklerden malesef pek yok piyasada, hep ya büyüyen karyolalar ya da çok minik altı çekmeceli olanlardan var. Ben de hep bunlardan aradım, hazır istiyorsan mothercare lerde var, hem ordakiler masif. Tepehomeda da gördüm, fiyatı da uygundu tabi masif değildi, ama ben maskodan sipariş verdim. büyüyen bir karyola beğendim onun 70 e 140 olanını yapacaklar.

Tsk Ederim Cnm hosbuldum.. :)
Tepe Home Dedin hemen baktim Karizma Karyolayı begendim ama fiyatlari yazmiyor hic
Mothercare nerde satılıyor hic fikrim yok sitesinde dollarla fiyat verilmis

Tsk Ederim Cnm hosbuldum.. :)
Tepe Home Dedin hemen baktim Karizma Karyolayı begendim ama fiyatlari yazmiyor hic
Mothercare nerde satılıyor hic fikrim yok sitesinde dollarla fiyat verilmis

merhaba canım,

Tepehome da iki model gördüm, sanırım biri 250 idi, biri daha büyüktü gibi o da 350 civarındaydı. İstanbul'da mısın, öyleyse şu Zeytinburnu'ndaki Saturn (sanırım İstanbul Forum diye geçiyor) alışveriş merkezinde hem Tepehome hem de mothercare var. Ordaki mothercare de birkaç mobilya var, fiyatları şu İngilizce sitesinde gördüğün fiyatlardan biraz daha pahalı, çünkü onlara bir de nakliye masrafı ekleniyormuş. Ama en büyük mothercare mağazası Bağdat Caddesinde'kiymiş, en çok mobilya çeşidi orda kuruluymuş. Ben telefon açıp öğrenmiştim bunları. Benim bebek odasına, bu takıma uygun bir de çalışma masası ayarlamam gerekiyordu ve hepsi takım olsun istedim, o nedenle yaptırmayı tercih ettim, ama eğer öyle olmasa idi kesin mothercare den alırdım. Sana ortalama fiyat vereyim, ben iki kapılı bir gardrop, 70 e 140 bir karyola sordum 2.250 dediler, yanına da şu uzun çok çekmeceli bir dolapları var ya onu indirimli veriyorlardı. O çekmeceli dolabı istemezsen 1800-1900 gibi bişey oluyordu. Eğer inceleme fırsatın olduysa bu fiyatların uygun olduğunu göreceksin.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Harikasin :) 70 x 140 Karyolaları en uygun ve ideal olarak görmüsümdür hep..
Bende Bugün Tepe Home aradım ve malesef fiyat bildigi vermediler.. Tepehome dekide 350 civariysa harika bisi derim :) cünkü meşe agacı.. Mothercare dekilerde cok hosuma gitti ayrica çam agacı ve 160 Dollarlık yani 300tllik olan birtane cok begenmistim Türkiyede ne kadara satılır bilmiyorum ama dövizden cevirince bu civarda birsey tutacagı cıkıyor.. Evet istanbuldayim.. Pendik tarafinda oturdugum icin Bagdat caddesindeki daha yakın bana sanırım :) Bilgilerin icin cok tsk ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…