..

Önceki konularında .... izlediğinden bahsetmişsin.
Bunlar içinde kalmış olabilir. Dil affetse de kalp affetmiyor bazen.
Soğukluğunun altında yatan bir şeyler olmalı.
Belki onu çabasız görüyorsun, bu monotonluğa çare bulmuyor ya bu yüzden içten içe kızgınlığın soğukluk olarak ortaya çıkıyor..
Evlilik düşünmüyor musunuz?
Düğün hazırlığı, balayı gibi telaşlar iyi gelir belki?

O ne kadar ısrarcıysa ben o kadar uzağim düğüne. 2 yıldır sürekli eğlenelim çocuğumuz olsun falan diyor her zaman ama ben Evlenmeden korkuyorum özellikle suan kesinlikle düşünmüyorum evlilik. Evet söylediğin şeyde haklısın ..izliyordu suan hatırladım unutmusum bile onu. Biraz düşündüm de o konu ne zaman aklıma gelse ona karşı nefret duyuyorum suan hatırlayınca Bile aslında dediğin gibi onu sindirememisim ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O ne kadar ısrarcıysa ben o kadar uzağim düğüne. 2 yıldır sürekli eğlenelim çocuğumuz olsun falan diyor her zaman ama ben Evlenmeden korkuyorum özellikle suan kesinlikle düşünmüyorum evlilik. Evet söylediğin şeyde haklısın ..izliyordu suan hatırladım unutmusum bile onu. Biraz düşündüm de o konu ne zaman aklıma gelse ona karşı nefret duyuyorum suan hatırlayınca Bile aslında dediğin gibi onu sindirememisim ben

Evli gibi yaşıyorsunuz sonuçta, evlenince değişen bir şey olmayacak.
Korkmanı gerektiren bir durum yok yani..
Aileler devreye girer fazladan. Ama şimdi de haberdarlardır, beklentileri oluyordur belli başlı sanırım..

Kırılmakta, aklına geldiğinde nefret duymakta haklısın.
Artık izlemiyorsa, unutmaya çalışabilirsin.
Ama hala izliyor diyorsan, kendini mutsuzluğa mahkum etmen anlamsız olur..

Evli gibi yaşıyorsunuz sonuçta, evlenince değişen bir şey olmayacak.
Korkmanı gerektiren bir durum yok yani..
Aileler devreye girer fazladan. Ama şimdi de haberdarlardır, beklentileri oluyordur belli başlı sanırım..

Kırılmakta, aklına geldiğinde nefret duymakta haklısın.
Artık izlemiyorsa, unutmaya çalışabilirsin.
Ama hala izliyor diyorsan, kendini mutsuzluğa mahkum etmen anlamsız olur..

Artık yapmıyor. Artık onu kıskanmiyorum da zaten. Kesinlikle bi kıskançlık hissetmiyorum. O kadar berbat şeyler yaşadım ki o yaptığı şeyden dolayı. Affettim geçti gitti dedim yine de geçmemis. Şuan yapsa kıskanır miyim umursamam bile hatta belki bunu bahane edip ayrılmak isterim bilmiyorum ki son birkaç aydır özellikle ona karşı birsey hissetmiyorum. Ailelerimiz biliyor evet aslında aileler arasında nişan yaptık o kadar. Benim kararimi sorgulamaz ailem evlilik düşünmüyorum hatta belki de ayrılmak istiyorum diyorum kendi kendime ama içim onsuz yapamazsın diyor. Onsuz nasıl yaşanır bilmiyorum ki ben

Artık yapmıyor. Artık onu kıskanmiyorum da zaten. Kesinlikle bi kıskançlık hissetmiyorum. O kadar berbat şeyler yaşadım ki o yaptığı şeyden dolayı. Affettim geçti gitti dedim yine de geçmemis. Şuan yapsa kıskanır miyim umursamam bile hatta belki bunu bahane edip ayrılmak isterim bilmiyorum ki son birkaç aydır özellikle ona karşı birsey hissetmiyorum. Ailelerimiz biliyor evet aslında aileler arasında nişan yaptık o kadar. Benim kararimi sorgulamaz ailem evlilik düşünmüyorum hatta belki de ayrılmak istiyorum diyorum kendi kendime ama içim onsuz yapamazsın diyor. Onsuz nasıl yaşanır bilmiyorum ki ben

Oooo senin duyguların baya bitmiş gibi :S
Onunla olmanın tadını çıkaramadıktan sonra yanında olmasının faydası ne?
Bence bu hislerini açık açık anlat ki bir şeyleri düzeltmek için çabalama fırsatı olsun..

Back
X