:((

emma_stone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
171
78
123
Kızlar herkese iyi haftalar diliyorum. Arkadaşlar cinsel ilişkide eşimden daha önce orgazm oluyorum ve vajinam çok hassaslaşıyor. Sonuç ta orgazm olurken ki fiziksel hareketlerimden eşim de anlıyor ve bu onun daha da şehvetlenmesini tetikliyor. Orgazmdan sonra vajinam çok hassaslaşıyor, şehvetin etkisiyle eşimde daha hızlanıyor ve ben bu durumdan çok rahatsızlık duyuyorum. Eşim ile aslında konuyu konuştum ancak hemen gelemediğini söylüyor bende kendimi kasarak geciktirmeye çalışıyorum ancak onun boşalmasını bekleye yemiyorum. Eşime artık boşalsana dedikçe; boşal demekten vazgeç daha da geciktiriyorsun diyor. Erken boşalma nasıl bir problem ise geç boşalma da o kadar sıkıntılı bir durummuş

aynı anda boşalmak zorunda değilsiniz bence, medyadan yansıtılan yanlış bi bilgilendirme, sen boşaldıktan sonra üç beş saniyelik bi es verin, yavaşlayın sonra devam edin madem, çözülmeyecek bir problem değil konuşularak

Önsevişmeyi ona yönelik, onun zevk alacağı şekilde uzatın, etkisi olur diye düşünüyorum.

Rahatsızlığınızı belli ederseniz, hadi der durursanız daha çok gecikir, konsantre olamaz.

Konu cinsellik bölümüne açılmalıydı sanırım. Sizin soruna da gelince yukarıdaki arkadaşımın dediği gibi biraz ara verebilirsiniz, bu sırada eşinizin sertliğini kaybetmemesi için siz onu tahrik etmeye devam edersiniz ( oral seks ya da elle) sonra da devam edersiniz. Bir çok ilişkide kadın orgazm olamamaktan yakınırken siz bence bu durumu çok da dert etmeyin :)

Aslında haklısınız ancak oraya konu açamıyorum. Bir de orgazmdan sonra beynim uyuşuyor dersem yalan olmaz. Yani 0 şehvetin etkisiyle adamın gözü hiçbirşey görmüyor Hayatta ara vermez hatta o dakikalarda kendi açımdan en uygun pozisyonu değiştirmeyi bile güçlükle yaptırıyorum.

Sevgiliminde erken boşalamama sorunu var o 2 saatte 1 kere boşalırken ben 20 25 kere boşalıyorum sonuçta acıma oluyor ama dayanılamayacak kadar değil bence bundan zevk almasını öğren :)

Sevgiliminde erken boşalamama sorunu var o 2 saatte 1 kere boşalırken ben 20 25 kere boşalıyorum sonuçta acıma oluyor ama dayanılamayacak kadar değil bence bundan zevk almasını öğren :)

Bir erkeğin 2 saatte boşalması ne demek ya? Valla kendi adıma ölüm fermanı olur galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…