.

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Sevgilim sürekli çok donuk olduğunu söylüyor biraz çıtı pıtı olsan ne olur ki diye.
normalde spor giyerim o da öyle. Ikimizde paspalızdır :) ve uzun zamandır sadece ikimiz görüşüyoruz i açıdan eglenceden ote biraz daha duygusal geciyor gorusmelerimiz. Bir de normalde kapalı olduğum icin dışarıda ona göre giyinmem gerekiyor. Yapmam gerektiğini bilsem de başbaşa kaldığımız ortamlarda evdr falan onun da sevdiği gibi olmaya çalışıyorum hatta birlikte çıkıp aliyoruz ama yok bi eksiklik var :) cilve filan mi yapmak gerekiyor bu adamlara çıtı pıtıdan kastı ne yedi yıl oldu bir çözemedim 2 yıldır söylüyor gerçi. Ben çok sosyal bir insanım ama daha entellektüel bir cevre hani gül eğlen takıl değil. Biraz ondan kaynaklaniypr herhalde..

çıtı pıtıı olmak ayrı...cilveli olmak ayrı...
içinde yyoksa,eğreti durur
fakat demekki sevgilin de donuk
ki içinden gelmiiyordur cilve yapmak
ayrıca cilve giyime süse bakmaz

çıtı pıtının anlamını bunca zamandır ben mi yanlış biliyorum ki.Benim bildiğim fiziki bir durumdur.Çıtı pıtı ol demekle olunacak mıymış? Herhalde başka bir şeyi ima etti.Sizin düşündüğünüz şey gibi geldi bana da.

Yani öyle değil tam olarak ifade etmek istediğim :)) yanlış anlamaya ne kadar meyilliyiz. Yanında onu istediği gibi derken tunik falan. Normalde dıs kıyafet ile gezmeyi doğru buldugum icin.
bir de öyle davranışlarım açısından çıtı pıtıliktan bahsetmiştim.yoksa zaten zariftir fizigim. eğlenceli ol vs.. ben de eskiden öyleydim ama büyüdükçe değiştim herhalde biraz.. degisik bir dinginlik geldi halime.. yedi yıldır tanısınca en ufak değişiklik belli olur elbet. Yoksa cilve istiyorsa da evlensin olsun bitsin de ne bileyim ki biraz derdimi anlatmakta y etersiz kaldim herhalde.

Tesetturlusun ve cilve yapmaktan bahsediyorsun ve yanliz olunca onun istediği gibi giyiniyorsun, öyle mi?

Şaka mi bu? Biri beni cimciklesin

Yanlış ifade ettim belli ki. Normalde istediği gibinden kastım canlı renkler de tunik.. kalkip pantolon badi gezmiyoruz elbette.

Yanlış ifade ettim belli ki. Normalde istediği gibinden kastım canlı renkler de tunik.. kalkip pantolon badi gezmiyoruz elbette.

Ne yanlisi güzelim kalkip tesetturluyum diyorsun bi de isveden cilveden bahsediyorsun. Resmen kul hakkina giriyorsun. Ya oldugun gibi görün ya da göründüğün gibi ol..

Bu adam seni boyle begenmemis mi?
Kendin kendinden memnunsan bi erkek icin kendini degistirme.
Olduuu artik bunlarin kaliplarina gore giyiniriz, konusuruz, guleriz vs....
Taviz tavizi dogurur.
Bi de cok mu erkeksi tavirlarin. Eger oyleysen sana o yuzden diyordur belki citi piti hanim hanimcik ol diye. Ne sacma yahu

benim bildiğim çıtı pıtı diye zayıf aynı zamanda da kısa ya da orta boylu olan kızlara denir. davranış olarak çıtı pıtı diye bir şey duymadım.

ondan dolayı erkek arkadaşın ne kastediyor bilemiyorum.

donuğun tersi olmanı istiyor sanırım. çıtı pıtı değil de işveli cilveli ol demek istemiş herhalde ki kapalı kız da işve cilve çok itici durur bence.

ayrıca sevgilinle aynı eve giriyorsun ona özel giyiniyorsun falan niye sevgilin de sana yabancı değil mi?

yanlış anlama bu durumlara karşı olduğumdan değil, kız işveli cilveli de olabilir falan ama kapalılık mantığıyla bağdaştıramıyorum. bundan dolayı sevgilinin senden bunları istemesi de garip geliyor.

sevgilin ne istiyorsa değil kendin ne istiyorsan onu yap.

Bu sefer ki eleştiriler de haklisiniz ama oldu bir hata sinra da bırakmadık bekleyelim birbirimizi dedik başaramadık yanlış olduğunu biliyoruz ikimizde ama ne yapalım dua edin tez zamanda nikah nasip olsun.
Biraz donuklastim yani öyle bastan beri işveli bir kiz değilim zaten doğru da bulmuyorum ama eskiden muhabbeti kesmeden devam ederdim eğlenceli biri idim biraz da dışarıda çok insanlarla muhatap olmaktan mıdır nedir erkeksilestim gibi geliyor. Asla bir erkek gibi konuşmam ama kendimi korumak adına çok fazla kapandı icime. O senelerdir burada değildi daha bir kac ay oldu ayni sehirde tekrar yasamaya başlayalı. Bes yıl farklı yerlerde idik.. o açıdan değiştin diyor, değiştim eski şirin şebek halimi istiyor belli ki.. beni beğendi ama ne bileyim begenmesinin süreklilik kazanmasını istiyorum o eski tatlı halimi ben de özledim

benim tek diyeceğim şey var kendin nasıl olmak istiyorsan öyle ol.

erkek arkadaşın seni beğenmeli sevmeli. olmadığın biri gibi olmaya çalışma derim.

[QUOimonlu_Cheescake, post: 36537629, member: 446415"]benim tek diyeceğim şey var kendin nasıl olmak istiyorsan öyle ol.

erkek arkadaşın seni beğenmeli sevmeli. olmadığın biri gibi olmaya çalışma derim.[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim efendim..

çıtı pıtı olmak; bıdır bıdır konuşacaksın ay ben yapamam ay ben edemem şöyle böyle diye kendini herşeyden sakınacaksın. benim bildiğim çıtı pıtı kızlar çok aşırı nazik. bende katır kütür bi kızım melsea.

[QUOygardi, post: 36537694, member: 537898"]çıtı pıtı olmak; bıdır bıdır konuşacaksın ay ben yapamam ay ben edemem şöyle böyle diye kendini herşeyden sakınacaksın. benim bildiğim çıtı pıtı kızlar çok aşırı nazik. bende katır kütür bi kızım melsea.[/QUOTE]
Hıh sanırım bu cevap aradigim.hic oyle olamamama :)

1-çıtı pıtı fizikle alakalı birşeydir...
2-cilveyle ne alaka anlamadım..
3-kelime,deyim v.s anlamlarını öğrenmenizi tavsiye ederim....önce türkçenizi geliştirin sonra çıtı pıtı olursunuz....
4-yazdığın her kelime yanlış,birbiriyle çelişiyor....
üzülüyorum gerçekten... sizin gibilere...
malum görüntü ve davranışlar da çelişiyor......

Tessetürlüsun ve evde yalniz kalinca onun gibi oluyosun???
Cilve diyosun , benmi yanlis anladim????

Allah akil fikir versin..

bi hevesle atlıyorum bi bakıyorum konu silinmiş. kimse de alıntı yapmamış şansıma, yine kaçırdım tuh tuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…