75 gram Şeker Yükleme Sonuçları Bilgi

reyser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
32
0
26
İstanbul
Arkadaşlar slm

75 gram şeker yükleme yaptırdım 24 haftalık hamileyim sonuçlar aşağıda sizce nasıl
Açlık 75gr: 88
60 dk:116
120 dk:104

walla pek fikrim yok bnde bugun yaptrdım yarın sonuçları alıcam belki ona göre enin sonuçlarına yorum yapabilirim bilen warsa yazar cnm umarım sonuçların iyidir

walla pek fikrim yok bnde bugun yaptrdım yarın sonuçları alıcam belki ona göre enin sonuçlarına yorum yapabilirim bilen warsa yazar cnm umarım sonuçların iyidir

ben sabah yaptırdım öğlen aldık sonuçları devlet hastanesınde sen nerede yaptırdın ınternnetten sonuçlarına bakabılırsın

bana iyi gibi geldi bildiğim kadarıyla en fazla 140 cıkması gerekıyo .

benim 50 gr da 189 cıkmıstı .100 gr yapıldı.

60 dk:229
120 dk:226
180 dk:173 cıktı ve insülin yazıldı şeker cihazı ile ölçüm yapıorumgunde 6 kere :(

ewet devlette yaptırdım ben ama nasıl ınternetten bakılıyo protokol yada örnek nosu girin diyo o numaralar nerde yazıyo bulamadım :50:

iyi cnm çok sevindim sonucun norm al çıktığına bende bugun hastaneye gıdıp alıp gösterdim doktora benimkide norm al çıktı çok şükür :) ama ben detaylı ultrason yaptırmadım ya umarım kötü bişey olmaaz sen yaptırdın mı

iyi cnm çok sevindim sonucun norm al çıktığına bende bugun hastaneye gıdıp alıp gösterdim doktora benimkide norm al çıktı çok şükür :) ama ben detaylı ultrason yaptırmadım ya umarım kötü bişey olmaaz sen yaptırdın mı

evet yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı keşke sende yaptırsaydın kafan rahat olurdu

Back
X