75 Gündür geçmeyen kanama

bahar0035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
282
335
113
41
Arkadaşlar 32.haftamda sezeryanla doğum yaptım kanamam hala devam ediyor bugün 75 gün oldu 2 kez doktora gittim bir sorun görünmüyor dedi progestan verdi gecmeyince tekrar gittim seruma ilac katip verdiler yine gecmedi delirecem böyle birşey başına gelen varmı sebebi erken dogum yapmammi acaba bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.

geçmiş olsun canım başka bir doktora daha git bu şekilde olması pek normal gelmedi bana. benimki de 60 gün sürmüştü ama sonları artık akıntı gibi damla damlaydı.. mutlaka bir doktora daha görün parça felan kalmış olmasın allah korusun..

canım benimde 67 gun oldu bugün hala devam ediyo kanamam ama kahverengi boyle az az.benim soyle oldu. 45 gun falan azar azar kanama oldu sonra adet oldum gibi 4 gun falanda oyle geçti tam bitti dedim yine devam ediyo. pazartesi doktora gidecem bakalım inşallah parça falan kalmamıştır

Arkadaslar 2 doktorda ultrasonla baktı kan tahlili yaptı progestanla 3 gun kesildi şimdi tekrar devam ediyor pıhtıda düşüyor ben ne yapacam kafayı yedim.

Parça yok diyorlar rahimde sorunda görünmüyor dediler tamamda o zaman neden hala devam ediyor...

Canim dun dojtora gittim ben ultrasonda bisey gorunmuyo dedi rahim toparlamis desi. Bide muayene etti kan idrar tahlili istedi. Bide rahimdennparca alip patolojiye gonderdi onun sonucu 10 gun sonra cikavak onu bekliyoruz. Bejimde 72 gun oldu hala devam ediyo. Doktor hamilelik hormonu hala salgilaniyor olabilir. Yada enfeksyon kapmis olabili4sin dedi. Beklicez bakalim ilacta vermedi.

Canim dun dojtora gittim ben ultrasonda bisey gorunmuyo dedi rahim toparlamis desi. Bide muayene etti kan idrar tahlili istedi. Bide rahimdennparca alip patolojiye gonderdi onun sonucu 10 gun sonra cikavak onu bekliyoruz. Bejimde 72 gun oldu hala devam ediyo. Doktor hamilelik hormonu hala salgilaniyor olabilir. Yada enfeksyon kapmis olabili4sin dedi. Beklicez bakalim ilacta vermedi.
Benimde 85.günüm dün kesildi bugün yine var ama miktarı azaldı umarım tamamen biter.Banada 2 kez tahlil yapıldı herşey normal çıktı ben hiç dinlenemedim bebek küvozde olunca sezeryanlı olmama rağmen bir sandalye üzerinde 15 gün kaldım doğumumdada çok kan kaybettim bunlar bu durumu tetikledi gibime geliyor çok yıprandım ama bebeğim herşeyi unutturuyor...Sizede hem geçmiş olsun hemde hayırlı uğurlu olsun...

Back
X