ben 10 gün önce başladım bu yolculuğa şu an kaç kiloyum bilmiyorum 10 gün önce 75 i gördüm ve hemen tartılmak istemediğimden tartılmadım.
ilk başta kendimi tanıtayım..
24 yaşında 1.70 boy 75 kg göğüs,bel ve göbek çevresinde yoğunlaşan kilolarımdan sikayetçiyim evde sporumu yapıyorum ..
leslie squat ve mekik ağırlıklı olarak başladım..
leslie eğlenceli ve çalısan bayan olarak aksamları çok yormuyor rahatlatıyor öneririm
elma sirkeli su içiyorum sabahları bağırsaklarımı 10 günde baya düzene soktu zaten çok su içerim sabah aç karna evden çıkmadan 3 bardak içerim günde 3 lt olur benim..
ekmeği bıraktım sadece tam buğday yiyorum nadir..
çikolatayı 10 gündür çok krize girersem bir parça yiyorum onun dısında yemiyorum
belirli bir diyetim yok ve yapamam da sıkıntıya gelen biiri değilimdir az öz yiyorum sağlıklı besleniyorum diyet değil yaptığım..
onun dışında evliyim ve sanırım birazcık bu kilolar güvenimi azaltmaya başladı gibime geldi son zamanlarda o yüzden fena bir hırs var suan bende iki üç ay sonra 60 ı görmeyi planlıyorum..
eğer bana eşlik eden olursa hafta da bir cuma günleri tartılıcam her pazar kendimi ödüllendiricem asırı olmamak kaydı ile :):)
güzel ve bakımlı bayanlar bekliyorumm