75ten 2 gün sonra beta değeri ne kadar olmalı?

cnm bat tarihim 13 ocaktı 14 ocakta hcg 98.2 idi dr 1 hafta sonra tekrar baktır demişti ayın 18 de 465 ti bir gün sonra 655 oldu ebe normal ii demişti

Sinirlerim bozuluyor böyle olduğunda. Önümüzdeki hafta çarşamba doktora gidene kadar beklicem . Kan vere vere kanım kalmadı:)
bence bekleme ver benim yaptgm hatayi yapma.bende testte pozitif gordum randevu aldim hic test yaptrmadn ama dustu tabi degerleri bilmedgm icin mudahalede edemediler.yarin bile yaptrsan olur iki yuz kusurlu cikar.ustune ol

Benimde 32 den 64 yükselmiş bugün tekrar bakmam lazım bakmıyıcam inşallah bir sıkıntı olmazsa. her kan her sonuç stresimi artırıyor Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder

Benimde 32 den 64 yükselmiş bugün tekrar bakmam lazım bakmıyıcam inşallah bir sıkıntı olmazsa. her kan her sonuç stresimi artırıyor Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder
Aynı bende senin gibiyim valla iyice stres oluyor insan . O yüzden doktora gidene kadar beklemeyi düşünüyorum.

2 katı yani 150 civarı olması lazımdı az artmış bir iki kere daha test yaptır eğer hala düşükse doktora git canım

kan vermek stresi arttırıyor olabilir ama ya dış gebelik yaşıyorsan tedbiri elden bırakmamak lazım Allah saklasın ama bazı gerçeklerde var. dış gebelik kadına çok zarar veriyor tüplerini aldırmak zorunda olanlar oluyor...

kan vermek stresi arttırıyor olabilir ama ya dış gebelik yaşıyorsan tedbiri elden bırakmamak lazım Allah saklasın ama bazı gerçeklerde var. dış gebelik kadına çok zarar veriyor tüplerini aldırmak zorunda olanlar oluyor...
Allah göstermesin canım gecen ay kimyasal gebelik gecirdim doktor o zaman bu kadar küçük beta hcg değerlerinde tehlike bir durum olmaz demişti dış gebelik hızlı artıyormuş en az 500 lerde başlarmış ağrı kanama gibi bir durum olursa beklemem ama inşallah sıkıntım olmazsa sabırlı olmak istiyorum

Allah göstermesin canım gecen ay kimyasal gebelik gecirdim doktor o zaman bu kadar küçük beta hcg değerlerinde tehlike bir durum olmaz demişti dış gebelik hızlı artıyormuş en az 500 lerde başlarmış ağrı kanama gibi bir durum olursa beklemem ama inşallah sıkıntım olmazsa sabırlı olmak istiyorum
anladım canım benimde bir kimyasalım var bu kimyasaldan sonraki 4. ayım olacak daha yenisi nasip olmadı.. inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana:KK36:

Benimde adet gecikmesinden tam 9 gün sonra 75 cıktı beta hcg. 2 gün sonra 365 civarı olmustu. Kötüye yormadim hic, gec döllenme oldugunu söyledi Dr'um. Simdi 27. Haftaya girdik bugün, sıkıntımız olmadi sükür. Panik yapmayin arkadaslar, rabbim evlatlarimizla sinamasin bizi. Saglıkla alalim kucaklarimiza :)

Back
X