Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
76 kg dan 55 kg yolculuğum yardımlarınızı bekliyorum
nasıl bir diyete başlıcam bilmiyorum kararsızım araştırma safhasındayımhenüz yardım edin yarın başlıyorum .Ben hep çarşamba başladığım diyetlerde çok başarılı oldum hadi hayırlısı bana yardım edin ne olur
bu sıralar çok yoğun tempodayım ne yazıkki diyete pek yamadım ama dikkat ettim . Vee çook hastayım grip beni mahvetti yarın deli gibi başlamak istiyorum hadi hayırlısı artık
bu sıralar çok yoğun tempodayım ne yazıkki diyete pek yamadım ama dikkat ettim . Vee çook hastayım grip beni mahvetti yarın deli gibi başlamak istiyorum hadi hayırlısı artık
evet sonunda zayıflama yolculuğum başlıyor. Bugün erken uyanamadığım için iyi bir başlangıç olmadı ama yılmadım yumurtamı yedim en azından ve bide küçük yağsız bir tost sadece sebze yeşillik yiyemedim