• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

.........................

:nazar::nazar::nazar::nazar:KEM GÖZLERDEN RABİM KORUSUN SEVGİNİZ BAGINIZ DAİM OLSUN GÜLE GÜLE ESKİT CANIM
NOT:KOLTUK AYNISI VAR RAHAT DEYİL DİYENİM COK OLUO ALDIRMA:))

:nazar::nazar::nazar::nazar:KEM GÖZLERDEN RABİM KORUSUN SEVGİNİZ BAGINIZ DAİM OLSUN GÜLE GÜLEA ESKİT CANIM
NOT:KOLTUK AYNISI VAR RAHAT DEYİL DİYENİM COK OLUO ALDIRMA:))[/QUOTE

Bu güzel dileklerinde ve dualrin için çoook take ederim tatlım. Cook mutlu oldum :-* koltuk takımınızı yaptirdinizmi aldinizmi. Ben memnunum cnm en azından oturunca içine gomulmuyor :-D

Çok güzel mobilyalarınız hepsinide beğendim güle güle sağlıkla oturun

Özen gösteremediğiniz hali buysa özenseniz nasıl olurdu:)

Cook saol cnm benim;-) fazla eşyayı bende sevmiyorum ama eksiklerim var tabikide almam gereken evlenirken fazla yuklenmeyelim dedik. Borç olmasın ama evimiz olsun diye çaba sarf ediyoru cnm hayırlısıyla oldu seneye geçerim allahın izniyle. Cnm ben mobilyalari marangoza yaptırdım ama modelini evgorden aldım kumaş ve koltuk sayısını değiştirdim model aynı ama

Evinize geçincede eşyaya boğmanıza gerek yok böyle ferah olmuş eviniz

Yatak odanızın markasını öğrenebilirmiyim

Aynen :) ama her mağazada bu tarz mobilya olduğu için ve artık eskiye her anlamda dönüş olduğu için tercih sebebi

aynen cnm eşime diyorum bazen keşke biraz daha bekleseydik benim istedim bazı şeyler olmadı yatak odamı beyaz istemedim mat beyaz istedim kreme dönük kırık beyaz felan. aceleye geldi bizimki baya yinede hayırlısı olsun rabbim herşeyin hayırlısını verendir ;) inşallah seninde istediğin gibi olur tatlım herşeyinnn gönlünce olsun yani ;)

Köşenin aynı rengi bende de var, yastıklar hoş olmuş nereden aldınız? Ben daha renkli yastıklar kullanıyorum ama bu daha iyi

geçiçi olarak oturduğun bir eve bu kadar özendiysen kendi evin olunca kimbilir neler yaparsın maşallah 41,5 kere:nazar: herşey çok zevkli çok hoş rabbim ağız tadıyla keyfini sürmeyi nasip etsin inşallah

senden ricam mutfağındaki köşe dolabı boydan çekip ekleyebilirmisin bende bir dolap yaptırmak istiyorum fikir olur bana

çoook tşkrler cnm benim inşallahh en güzelelir isyenleirn olsunn rabbim herkezin gönlündekini vermeyi nasip etsin hayırlısıyla amin.. tabikide çekerim cnm ama akşam yükleye bilirim resmi yanlız :( çnkü işyerindeyim şuan cnm eve gidince yollayım sana

Köşenin aynı rengi bende de var, yastıklar hoş olmuş nereden aldınız? Ben daha renkli yastıklar kullanıyorum ama bu daha iyi

cnm yastıkları internet sietsinden aldım büyük olan 3 yastık avr orda çizgili ve güllü onlar köşenin içindeydi kumaşı biz begendik sonra çizgili kumaşdanda istedim kendim yaptım diğer yastıkalrda internetden aldım. markafoniden. ama bana pek yeterli gelemdi bu aralar maddi konuda sıkışıgız yeni evli oldumuz için taksitler var o yüzden alamadım :( inşallah ilerki zamnlarda rayına otutturum :)

cnm yastıkları internet sietsinden aldım büyük olan 3 yastık avr orda çizgili ve güllü onlar köşenin içindeydi kumaşı biz begendik sonra çizgili kumaşdanda istedim kendim yaptım diğer yastıkalrda internetden aldım. markafoniden. ama bana pek yeterli gelemdi bu aralar maddi konuda sıkışıgız yeni evli oldumuz için taksitler var o yüzden alamadım :KK43: inşallah ilerki zamnlarda rayına otutturum :)

Gayet güzel, ilerde değiştirebilirsin zaten pert oluyor şimdi ki eşyalar:) Benim yastıklar böyle senin ki gibi yaparsam daha iyi duracak fikir oldu:)

Eklentiler

• 10372801_809263862418713_1554406231795039191_n.webp
    10372801_809263862418713_1554406231795039191_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 95
Gayet güzel, ilerde değiştirebilirsin zaten pert oluyor şimdi ki eşyalar:) Benim yastıklar böyle senin ki gibi yaparsam daha iyi duracak fikir oldu:)

KÖŞE RENKLERİ ( KUMAŞ ) AYNI. :) TATLIM BENCE GİT KUMAŞ AL DİKTİR 2 TANESİNİ BEN DİKTİRİDİM 3 TANESİNİ NETDEN ALDIM DİĞERLERİDE İŞTE DEDİM GİBİ KÖŞE İLE GELDİ. AMA ŞİMDİKİ AKLIM OLSA GİDER KUMAŞ ALIRIMM DİKTİRİİM. 13 TL KUMAŞ ALIRSAN 4 TANE YASTIK ÇIKARTIRSIN İÇİNEDE VARSA ELYAFIN KOY YOKSA 10 TL ALSAN YETERLİ MALİYETİ SANA 23 FELAN GELİR DİKİMİYLE 30 BULUR AMA BEN NETDE BİR YASTIGA 19 TL VERDİM HEMDE GELDİNDE BANA İÇİ BOŞTU ANNEM ELYAF KOYDU İÇLERİNE PAHALİYA MAL OLDU 60 TL GELDİ 10 TL DE İÇ ELYAF VE ASTAR DERKEN 75 BULDU 3 YASTIK SADECE :KK43:

KÖŞE RENKLERİ ( KUMAŞ ) AYNI. :) TATLIM BENCE GİT KUMAŞ AL DİKTİR 2 TANESİNİ BEN DİKTİRİDİM 3 TANESİNİ NETDEN ALDIM DİĞERLERİDE İŞTE DEDİM GİBİ KÖŞE İLE GELDİ. AMA ŞİMDİKİ AKLIM OLSA GİDER KUMAŞ ALIRIMM DİKTİRİİM. 13 TL KUMAŞ ALIRSAN 4 TANE YASTIK ÇIKARTIRSIN İÇİNEDE VARSA ELYAFIN KOY YOKSA 10 TL ALSAN YETERLİ MALİYETİ SANA 23 FELAN GELİR DİKİMİYLE 30 BULUR AMA BEN NETDE BİR YASTIGA 19 TL VERDİM HEMDE GELDİNDE BANA İÇİ BOŞTU ANNEM ELYAF KOYDU İÇLERİNE PAHALİYA MAL OLDU 60 TL GELDİ 10 TL DE İÇ ELYAF VE ASTAR DERKEN 75 BULDU 3 YASTIK SADECE :KK43:
Bende onu düşünüyordum kumaş pazarlarında bir sürü çeşit var, koltuğu aldığımız yer 25 TL farkla fazla yaztık alabileceğimi söylemişti komik adam :KK14: Almadım bende.. dediğin gibi elyafta var, pazarlara gidip seçerim kendim..
İnan çok para harcanan çok zevksiz evler var.. Güle güle otur herşey çok güzel.
Kapitalizmin oyununa gelip eşyayla, giyimle uğraşıp duruyoruz :KK12:

Bende onu düşünüyordum kumaş pazarlarında bir sürü çeşit var, koltuğu aldığımız yer 25 TL farkla fazla yaztık alabileceğimi söylemişti komik adam :KK14: Almadım bende.. dediğin gibi elyafta var, pazarlara gidip seçerim kendim..
İnan çok para harcanan çok zevksiz evler var.. Güle güle otur herşey çok güzel.
Kapitalizmin oyununa gelip eşyayla, giyimle uğraşıp duruyoruz :KK12:

synen tatlım bizim köşe koltukcuda kumaşı pahaliya veriyrodu cnm sadece takım olsun diye 2 yastıklık aldım sonra parasını almamıştı hediyem olsun demişit :D ama dedim gibi illa netden yada dıardan hazır yastık alıpta para sarf edecegine gidip kendin begenip yapmak daha güzel oluyor evdegi yastıkalrının metresi kaça kaçsa ölç ona göre terziye ver cnm ailende becerisi olan bir varsa ( anne anane babaanne teyze kayınvalide vs ) dike bilirler :D aynen cnm sırf lüks olsun diye onca para saçıyorlar yazık ne diyelim kolay kazanılmıyor :( evlenince eşyaya adayamıyrosun kendini artık cnm helede birikim içerisindeysen şuan inan sadece eksik olan neys eonu alıyrouz acilse tabi kıyafet olarakda yıl kadar afzla masraf yapmamaız lazım allah büyük inşallah işlerimiz yolunda gider ne diyelim :( amin

synen tatlım bizim köşe koltukcuda kumaşı pahaliya veriyrodu cnm sadece takım olsun diye 2 yastıklık aldım sonra parasını almamıştı hediyem olsun demişit :D ama dedim gibi illa netden yada dıardan hazır yastık alıpta para sarf edecegine gidip kendin begenip yapmak daha güzel oluyor evdegi yastıkalrının metresi kaça kaçsa ölç ona göre terziye ver cnm ailende becerisi olan bir varsa ( anne anane babaanne teyze kayınvalide vs ) dike bilirler :D aynen cnm sırf lüks olsun diye onca para saçıyorlar yazık ne diyelim kolay kazanılmıyor :KK43: evlenince eşyaya adayamıyrosun kendini artık cnm helede birikim içerisindeysen şuan inan sadece eksik olan neys eonu alıyrouz acilse tabi kıyafet olarakda yıl kadar afzla masraf yapmamaız lazım allah büyük inşallah işlerimiz yolunda gider ne diyelim :KK43: amin

İnşallah canım aminn :)

aynen cnm eşime diyorum bazen keşke biraz daha bekleseydik benim istedim bazı şeyler olmadı yatak odamı beyaz istemedim mat beyaz istedim kreme dönük kırık beyaz felan. aceleye geldi bizimki baya yinede hayırlısı olsun rabbim herşeyin hayırlısını verendir :KK66: inşallah seninde istediğin gibi olur tatlım herşeyinnn gönlünce olsun yani :KK66:

bende evlendiğimde eşyalarımı çok almışım ev alıp kendi evime geçince eşyalarım rezil oldu :) keşke daha az alsaşdım

ben gayet memnunum canım benim kaynananm ve eşim sikayetci uzanılmıyomuş yok kalabalık gelseler nereye sıgıcaklarmış:)) ben hazır aldım canım

Back
X